Μαρία Μενούνος : Και το όνομα αυτής Μαργκώ-η allpink βάφτιση της κόρης της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα με νονά την Ελληνοαμερικανίδα star (φωτογραφίες)

Την μικρή κορούλα τους βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά. Νονές της μικρής ήταν η καλή φίλη του ζευγαριού Μαρία Μενούνος, η Σήλια Κριθαριώτη και η γιαγιά της Μαριγώ Πατίτσα.

Την μικρή κορούλα τους βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά. Νονές της μικρής ήταν η καλή φίλη του ζευγαριού Μαρία Μενούνος, η Σήλια Κριθαριώτη και η γιαγιά της Μαριγώ Πατίτσα, όπως γράφει το tlife.gr.


 
Η μικρή Μαργκώ κατέφθασε στην εκκλησία μαζί με τους γονείς της. Ήρεμη και χαμογελαστή καθόταν στην αγκαλιά της μανούλας της με την οποία φορούσε μάλιστα και το ίδιο πουά λευκό-ροζ φόρεμα, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.



Ενώ, μετά το baby bloom η μικρούλα φόρεσε ένα πανέμορφο λευκό φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με αληθινή πριγκίπισσα.
 

 
Το λευκό και ροζ χρώμα επικράτησαν στο στολισμό της εκκλησίας, ενώ τα καρουζέλ και οι μπομπονιέρες σε σχήμα κώνου έκαναν τη διαφορά.





 
Πολλοί φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού βρέθηκαν κοντά τους αυτήν τη ξεχωριστή στιγμή και έδωσαν τις ευχές τους στη νεοφώτιστη Μάργκω. Ανάμεσά τους ήταν ο σύντροφός της Μαρίας Μενούνος Kevin Undergaro, η Έλλη Κοκκίνου, η Όλγα Λαφαζάνη με τον σύζυγό της, η Βασιλική Τσεκούρα, η Δούκισσα Νομικού και πολλοί άλλοι.



Δες το άλμπουμ της βάφτισης της μικρής Μάργκώ:


Το ζευγάρι στην εκκλησία



Η Μαριέττα με την κουμπάρα της Μαρία Μενούνος




Στα ροζ και η Μαρία Μενούνος



Με την Σήλια Κριθαριώτη και την Μαρία Μενούνος



Η Σήλια Κριθαριώτη με τις κόρες της





 
Να τους ζήσει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ