Ζιντάν: Στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και επίσημα ο πρώην Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής

Ο Ράφα Μπενίτεθ αποτελεί παρελθόν και επίσημα πλέον από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ανακοινώνει την απόλυση του Ισπανού τεχνικού σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Δευτέρας.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι αυτός που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των "μερένγκες".

"Πήραμε την δύσκολη απόφαση, ιδιαίτερα για εμένα, να απομακρύνουμε τον κόουτς Ράφα Μπενίτεθ. Είναι σπουδαίος επαγγελματίας και άνθρωπος. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την αφοσίωση του όλους αυτούς τους μήνες. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον ο Ζινεντίν Ζιντάν. Είναι αναμφισβήτητα μια από τις σπουδαιότερες φιγούρες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς είναι να οδηγείς την Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρει πόσο ζόρικα είναι στον πάγκο, ξέρει ότι αυτοί οι παίκτες έφεραν το 10ο Κύπελλο Πρωταθλητριών. Γι' αυτόν τίποτα δεν είναι αδύνατο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέρεθ.

Ο Αλγερινός από την πλευρά του εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την ευκαιρία που του παρουσιάζεται και αποφασισμένος να πετύχει: "Ευχαριστώ την ομάδα για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε κάτι έως το τέλος της σεζόν. Είναι μια πολύ σημαντική, πολύ συναισθηματική μέρα για εμένα. Θα δώσω και την καρδιά μου για τον σύλλογο".

Η συνέντευξη Τύπου ήταν σύντομη, όπως αναφέρει το sport24.gr, καθώς Πέρεθ και Ζιντάν δεν δέχθηκαν ερωτήσεις, έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία και αμέσως αποχώρησαν από την αίθουσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ