Μητροπολίτης Σεραφείμ: Η κυβέρνηση έχει φασίζουσα νοοτροπία – Δεν θα μεταδοθεί η τελετή των Θεοφανείων από τον Πειραιά

Αφορμή από την απόφαση του πρωθυπουργού να παραστεί στην τελετή των Θεοφανείων στη Δεξαμενή, και όχι στον Πειραιά, πήρε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ώστε να προχωρήσει σε νέα επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης.

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, μιλώντας στο Star, έκανε λόγο για «μια κυβέρνηση που εξελέγη μεν δημοκρατικώς, εκμεταλλευόμενη την οικονομική τραγωδία της χώρας, αλλά πάσχει από φασίζουσα νοοτροπία και από εμπάθεια και εκδικητικότητα», ενώ «ανακάλεσε την κρατική τηλεόραση που επί δεκαετίες μεταδίδει στα πέρατα της γης την τελετή των Θεοφανείων στο πρώτο λιμάνι της χώρας».

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό μέσα από ανακοίνωση, ο Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί στην τελετή του αγιασμού των υδάτων της Δεξαμενής μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. 

Οι ακραίες, όπως θεωρούν στο Μέγαρο Μαξίμου, δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς για το σύμφωνο συμβίωσης, αποτελούν τροχοπέδη στην παρουσία του πρωθυπουργού στον Πειραιά και για ακριβώς αυτό τον λόγο ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να να πάει στη Δεξαμενή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ