Ανείπωτη τραγωδία: Αυτοκτόνησε ο πατέρας του 5χρονου Γάλλου που τον έσωσε τρέχοντας για βοήθεια με το ποδήλατο του

Όταν ο πατέρας του υπέστη καρδιακό επεισόδιο, το αγόρι πήρε το ποδήλατό του μέσα στη νύχτα για να καλέσει βοήθεια. Στην συνέχεια όμως ο πατέρας του μικρού με την απίστευτη θέληση ψυχής, αυτοκτόνησε!

Αν και σώθηκε από το καρδιακό επεισόδιο εξαιτίας της προσπάθειας του 5χρονου γιο του, που έφυγε μέσα στη νύκτα και από καταρρακτώδη βροχή για να αναζητήσει βοήθεια, η συνέχεια της ιστορίας δεν εξελίχθηκε και τόσο ομαλά.

Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές του δήμου του Σεν-Πιερ-Λα- Κουρ, ο 58χρονος πατέρας αποφάσισε να αυτοκτονήσει τη νύκτα του Σαββάτου προς την Κυριακή.

Ο άνδρας υπέστη καρδιακό επεισόδιο τη νύκτα της Τετάρτης και ο μικρός γιος του έφυγε με το ποδήλατό του, όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ στη μέση της νύχτας και ενώ έξω έβρεχε καταρρακτωδώς, για να φέρει βοήθεια. Το παιδί κάλυψε περισσότερα από 3 χιλιόμετρα σε έναν δρόμο της Μαγέν, στη δυτική Γαλλία, μέχρι που το εντόπισε ένας οδηγός αυτοκινήτου και ειδοποίησε τις αρχές. Ο πατέρας του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου σώθηκε και πήρε εξιτήριο...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ