Άτακτη δασκάλα έκανε σεξ με τον πιτσαδόρο και μετά αποπλάνησε τον 16χρονο γιο της φίλης της

Μια ιδιαίτερη ιστορία έχει η συγκεκριμένη 44χρονη δασκάλα μιας και αρέσκεται όπως φαίνεται στα "πιπεράτα" περιστατικά...

Ενώ η Christine Taylor βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με τον εραστή της και τον 16χρονο γιο της καλύτερης της φίλης, μόλις έφτασε ο πιτσαδόρος για να παραδώσει την πίτσα αντί για φιλοδώρημα αποφάσισε να τον κεράσει...σεξ!

Αυτό το περιστατικό έλαβε χώρα στο Naperville του Illinois με πρωταγωνίστρια την 44χρονη δασκάλα και τον πιτσαδόρο, με τον οποίο έκανε σεξ στις σκάλες για περίπου μισή ώρα αφ΄ ότου εκείνος παρέδωσε την πίτσα.

Σαν να μην έφτανε αυτό λίγες ώρες αργότερα, η Taylor, η οποία διδάσκει τέχνες και κοινωνικές σπουδές στο Jefferson Middle School, ζήτησε από τον γιο της φίλης της να την βοηθήσει πηγαίνοντας βόλτα το σκυλί της. Στη συνέχεια τον εξανάγκασε να πάνε μαζί στην κρεβατοκάμαρά της όπου και τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Η περιπέτεια του 16χρονου αγοριού μεταφέρθηκε βεβαίως στις αίθουσες του δικαστηρίου όπου, όπως αναφέρει η metro.co.uk, η άτακτη δασκάλα κινδυνεύει με φυλάκιση έως επτά έτη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ