Κακοκαιρία: Ένας νεκρός οδηγός στις Σέρρες - Θρίλερ με αυτοκίνητο που παγιδεύτηκε σε χείμαρρο

Νεκρό ανέσυραν οι άντρες της ΕΜΑΚ έναν 47χρονο άντρα, το αυτοκίνητο του οποίου είχε εγκλωβιστεί στο ρέμα Κρουσοβίτης Σερρών.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των τοπικών αρχών στο Σιδηρόκαστρο Σερρών για τον θάνατο ενός ανθρώπου, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο ρέμα Κρουσοβίτης Σερρών, ενώ στην περιοχή βρισκόταν σε εξέλιξη σφοδρή βροχόπτωση. 

Στο σημείο έφτασαν νωρίτερα πυροσβέστες που είδαν μέσα στο όχημα ένα άτομο, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θέση του συνοδηγού. Αυτό τους έκανε να φοβηθούν ότι μέσα στο αυτοκίνητο ίσως να υπήρχαν και άλλα παγιδευμένα άτομα. 

Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά τα ξημερώματα. Αυτό έκανε απαισιόδοξους τους πυροσβέστες αφού όπως ανέφεραν ''αν ήταν καλά θα είχε δώσει σημεία ζωής μετά από τόσες ώρες''.

Και ενώ στις Σέρρες έχουμε νεκρό από την κακοκαιρία, οι εικόνες από την κατάρρευση γέφυρας του Πηνειού στην Διάβα της Καλαμπάκας κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αίσθηση. Στη γέφυρα είχαν δημιουργηθεί από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου δίνες στο κεντρικό πηδάλιο. Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες αλλά ήταν αδύνατον να αποτρέψουν την κατάρρευση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ