Βίντεο: O Keanu Reeves λατρεύει την ταχύτητα & κάνει test drive στα νέα μοντέλα της Ferrari on camera

Tην έδρα της Ferrari επισκέπτονται κατά καιρούς πολλές προσωπικότητες που διακρίνονται σε τομείς που απέχουν… χιλιόμετρα από την αυτοκίνηση. Δηλαδή αθλητές, τραγουδιστές, διάσημοι σεφ αλλά και σταρ του Χόλυγουντ!

Ο Keanu Reeves, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του για την ταχύτητα, βρέθηκε στο Μαρανέλο και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ιταλικής μάρκας. Δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη γραμμή παραγωγής αλλά και απ’ όσα είδε στο τμήμα ειδικών εργασιών της Ferrari.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη… βάλει χέρι και σε μία «Ιταλίδα». Ο πρωταγωνιστής ταινιών όπως το Matrix και το Speed, πήρε γερές γεύσης ταχύτητας. Αρχικά πίσω από το τιμόνι μίας California T και στη συνέχεια, της νέας 488 GTB την οποία και οδήγησε στην πίστα του Φιοράνο.

«Είναι ένα αυτοκίνητο με το οποίο νιώθεις άμεσα απίστευτη συνέργεια. Είναι σαν να έχει φτιαχτεί γύρω από τα δικά σου θέλω, σαν να είναι επέκταση του σώματος και της σκέψης σου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Η Ferrari αποτελεί όνειρο…», είπε ο Reeves που δεν έχασε την ευκαιρία να “γνωρίσει” και τη LaFerrari.

Πριν πει… arrivederci, ο 51χρονος επισκέφτηκε και το μουσείο της ιταλικής εταιρείας, όπου ξεχώρισε δύο σπάνια μοντέλα. Μία Ferrari 500 Mondial αλλά, όπως αναφέρει το autotriti, και το μονοθέσιο που η Scuderia είχε κατασκευάσει για το περίφημο Indy500 τη δεκαετία του ’50. «Πρόκειται για μία κληρονομιά που πρέπει να διατηρείται με προσοχή», είπε ο διάσημος ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ