Έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος που σκότωσε με κλειδί 43χρονο για τα μάτια της αδερφής του

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 27χρονος ομογενής από την Αλβανία, που φέρεται να σκότωσε 43χρονο άνδρα έπειτα από καβγά για τα μάτια της αδελφής του και για ένα ταξί, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Έξω από μπαρ της Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησαν όλα. Ο άτυχος 43χρονος είχε πάει με την παρέα του να διασκεδάσει. Στο ίδιο μπαρ βρίσκονταν και ο 27χρονος Αλβανός με την αδελφή του και τη δική του παρέα.

O Αλβανός υποστήριξε ότι η αδελφή του ήταν σε κατάσταση μέθης. Βγήκε από το μπαρ και εκείνος λίγο αργότερα την ακολούθησε για να δει πως είναι. Τότε, όπως υποστήριξε, είδε από πάνω της τον 43χρονο να την παρενοχλεί. Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Χανίων έως ότου η υπόθεση ξεκαθαριστεί αφού οι έρευνες συνεχίζονται.

Οι πληροφορίες για το πώς έγινε το έγκλημα

Ο 43χρονος με την σύντροφό του και ο 27χρονος με την αδελφή του βρέθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, έχοντας διασκεδάσει σε κάποια από τα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη. Και οι δυο παρέες ήθελαν να πάρουν ταξί για να επιστρέψουν σπίτια τους. Στην πιάτσα υπήρχε, όμως, ένα ταξί, στο οποίο επιχείρησαν να μπουν και οι δυο παρέες με αποτέλεσμα να ακολουθήσει διαπληκτισμός για την προτεραιότητα. 

Εντωμεταξύ, η αδελφή του 27χρονου που τον συνόδευε, έχοντας και αυτή καταναλώσει προφανώς μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (όπως και ο δράστης και το θύμα όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες) αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και ο 43χρονος φέρεται να της απευθύνθηκε ρωτώντας την αν είναι καλά, γεγονός που αποτέλεσε αιτία για περαιτέρω ένταση, με τον 27χρονο να εξοργίζεται και άλλο επειδή ο 43χρονος μίλησε στην αδελφή του και να του επιτίθεται εκ νέου, χτυπώντας τον με μανία στο λαιμό και στο στήθος, με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο εικάζεται ότι είναι είτε κλειδί αυτοκινήτου, είτε κατσαβίδι. 

Στη συνέχεια ο 27χρονος τράπηκε σε φυγή και ο ταξιτζής μαζί με την κοπέλα του 43χρονου, που ήταν παρόντες στο σκηνικό, μετέφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο «Ελπίς». Ωστόσο, ο 43χρονος ήταν εξαιρετικά σοβαρά τραυματισμένος, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή πριν προλάβει να φθάσει στο νοσοκομείο. Και αυτό γιατί από τα χτυπήματα προκλήθηκε τρύπα στον τράχηλο, η οποία αποδείχτηκε θανατηφόρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ