Προσφυγικό 2016: Ξεκινά η αποστολή του Eirinika με news247 και Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Όλα ξεκίνησαν στο τέλος του 2015. Δεν καταλάβαινα γιατί είχα "κάτσει". Γιατί δεν είχα ήδη πάει εκεί που γράφεται ιστορία...

Γιατί στα νησιά του Αιγαίου γράφεται όχι μόνο ιστορία με πόνο, δάκρυα, νεκρούς,  ηττημένους, γυναικόπαιδα, κατατρεγμένους και Αθλίους της νέας παγκόσμιας τάξης που έχει αρχηγούς σαν τον Μπερλουσκόνι ή προαλείφεται γιά τον Τραμπ . 

Που είναι το δημοσιογραφικό σου δαιμόνιο Ειρήνη; Το κατάπιε η κρίση ή το ipad - internet τα τρώει όλα, τα περνάει στο blender και μετά στα δίνει έτοιμα γιά ανάγνωση των followers, των χρηστών και των παντός είδους καταναλωτών της ενημέρωσης; 

Ώρα για να πάμε επι τόπου. Το ραντεβού με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα ήταν το πρώτο στην ατζέντα του 2016. Τους εμπιστεύομαι, τους θαυμάζω και όταν μίλησα μαζί τους, αισθάνθηκα ότι είμαι σε καλά χέρια γιά να ακολουθήσω μαζί τους μία πρώτη αποστολή στην Μυτιλήνη . 

Μετά ήρθε το okay από το news247.gr το καλύτερο, ανεξάρτητο newsportal στην Ελλάδα, κατά την δική μου έμπειρη δημοσιογραφική ματιά, να πάει παρέα με το προσωπικό μου site το αγαπημένο σας eirinika.gr. Τους ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη. Την ίδια στιγμήένα ουρανοκάτεβατο email απο την Αμερική, απο την Denise. 

Μια αμερικανίδα με διπλή καταγωγή, Ευρωπαική, που όταν ο διπλός καρκίνος της χτύπησε την πόρτα εκείνη έγινε newsfreak και στο τέλος αγάπησε την Ελλάδα βλέποντας τι τραβάει. "Μετά την κρίση Oh my dear! σας ήρθε το πρσοφυγικό "Ελα ντέ... Ανάδρομος !". Μαζί μου στην αποστολή λοιπόν και η φιλέλλην Denise. Θα σας την συστήσω σε επόμενο σημείωμα. 

Ως τότε follow us όπου θέλετε!

Eirinika: Facebook / Facebook / Twitter / Linkedin 

News247: Facebook / Twitter

Ειρήνη Νικολοπούλου

 

Προσφυγικό 2016:  Η πρώτη συνάντηση με Μαριέττα Προβοπούλου επικεφαλής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα  ​ - Φωτογραφίες

Ανέστης Μποζογλανιάν - Εκπρόσωπος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ