Η δραματική στιγμή με το ντου των γκάγκστερς στους μποξέρ σε ξενοδοχείο του Δουβλίνου - Φώτο - Βίντεο

Οι πυροβολισμοί "έπεσαν βροχή" το απόγευμα της Παρασκευής σε ξενοδοχείο του Δουβλίνου. Όλα έγιναν κατά την διάρκεια μίας εκδήλωσης πυγμαχίας, με τραγικό απολογισμό μέχρι στιγμής έναν νεκρό. Τουλάχιστον δύο είναι οι σοβαρά τραυματισμένοι.

Σύμφωνα με το rt.com, που επικαλείται τοπικά μέσα ενημέρωσης, τρεις ένοπλοι άνδρες "μπούκαραν" στο ξενοδοχείο κι άνοιξαν πυρ, φορώντας μάλιστα στολές που παρέπεμπαν σε αστυνομικές.

Μάρτυρες δήλωσαν πως οι τρεις άνδρες πυροβολούσαν με AK47s, προκαλώντας έναν πραγματικό πανικό στο σημείο, με δεκάδες ανθρώπους να τρέχουν για να σωθούν.

 

Όπως προαναφέραμε, ένας άνδρας πέθανε από την ένοπλη επίθεση, ενώ οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο, με τις αρχές να αναφέρουν πως είναι πιθανό να φέρουν τραύματα από τις σφαίρες.

Τόσο ο νεκρός, όσο και οι δύο τραυματίες, είναι άνδρες μεταξύ 20 και 30 ετών σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο Regency Hotel, γίνονταν οι προκαθορισμένες ζυγίσεις των αθλητών που θα συμμετέχουν στο αυριανό (σ.σ. Σάββατο) σόου με τίτλο "Clash of the Clans".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ