Αυτά είναι τα 10 πιο ρομαντικά εστιατόρια στον κόσμο!

Μια τοποθεσία με ωραία θέα, με ρομαντικό στολισμό στο τραπέζι, με απαλή μουσική, με αναμμένα κεριά, με ερωτική ατμόσφαιρα είναι ιδανικό σημείο για να απολαύσει κάποιος το δείπνο του σε μια ειδική περίσταση.

 Η βρετανική Telegraph παρουσιάζει τα πιο ρομαντικά εστιατόρια με βάση τα χαρακτηριστικά αυτά που όπως αναφέρει είναι ιδανικά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για ραντεβού αλλά και για προτάσεις γάμου…

 

1. Le Jules Verne, Παρίσι - Το εστιατόριο του Alain Ducasse είναι ρομαντικό για τη θέση του, δεν βρίσκεται μόνο στο Παρίσι αλλά και πάνω στον Πύργο του Άιφελ, με καταπληκτική θέα και μοναδικό περιβάλλον.


2. On The Rocks, Καραϊβική – Τοποθετημένο σε ένα βραχώδες ακρωτήρι, προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.


3. Nautika, Ντουμπρόβνικ -Σε ένα επιβλητικό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, στην είσοδο της Παλιάς Πόλης, με τις εξωτερικές βεράντες να κερδίζουν τις εντυπώσεις.


4. Sheesh Mahal, Udaipur, Ινδία – Η θέα κόβει την ανάσα και η διακόσμηση καθιστά αυτό το εστιατόριο ένα από τα πλέον ρομαντικά σημεία για φαγητό.


5. La Pergola, Ρώμη – Στο ξενοδοχείο Cavalieri, προσφέρει την ωραιότερη θέα στην πόλη.


6. Gran Caffè Quadri, Βενετία – Στην πιο ρομαντικήπόλη του κόσμου με παραδοσιακά βενετσιάνικα πιάτα το δείπνο θα μείνει αξέχαστο.


7. Κρατική Όπερα, Βουδαπέστη – Για λίγους προνομιούχους η Όπερα λειτουργεί ως εστιατόριο με αποκλειστική συνεργασία με το ξενοδοχείο Four Seasons, ενώ το δείπνο συνοδεύεται από μια ζωντανή παράσταση ορχήστρας.


8. Rock Maison, St Lucia – Οι επισκέπτες δειπνούν σε προνομιακή θέση με θέα στη θάλασσα και απολύτως πριβέ.


9. Ali Barbour’s Cave, Kένυα – Η θέση του μέσα στην σπηλιά και ο φωτισμός με τα κεριά το καθιστούν ιδανικό ρομαντικό προορισμό για φαγητό.


10. Faviken, Σουηδία – Μέσα στα χιόνια μια καλύβα ανάβει τζάκι και μαγειρεύει τα ωραιότερα πιάτα κρεατικών για δύο, προσφέροντας παράλληλα και δυνατότητα διαμονής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ