Απάντηση Μαρέβας Μητσοτάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Θέλουν να πλήξουν τον Κυριάκο - Δεν έχω πάρει δουλειές από το Δημόσιο

Η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ εξετάζει την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη σε βάρος των «λασπολόγων και συκοφαντών» της, έπειτα από τα δημοσιεύματα και τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την εταιρεία της.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι επισημαίνει σε δήλωση της πως δεν έχει πάρει ποτέ δουλειά από το ελληνικό Δημόσιο ενώ τονίζει πως την περίοδο στην οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα ήταν σε διάσταση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναλυτικά η δήλωση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι:

«Η επιχειρηματική μου δραστηριότητα, ήταν πάντα διαφανής. Ουδέποτε έχω πάει οποιαδήποτε δουλειά από το ελληνικό δημόσιο. Ο κ. Σταύρος Παπασταύρου ήταν μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας που είχε ιδρύσει, δεν ήταν μέτοχος και σε κάθε περίπτωση επιτέλεσε άψογα τα καθήκοντά του, ως μέλος του Δ.Σ. Ολα αυτά είναι γνωστά σε όσους σήμερα επιδιώκουν να με σπιλώσουν. Τα χρόνια στα οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα ήμουν σε διάσταση με τον σύζυγό μου. Λυπάμαι πραγματικά που εμπλέκομαι σε μία επίθεση που ως μοναδικό στόχο έχει να πλήξει πολιτικά τον σύζυγό μου. Σε κάθε περίπτωση, έχω επιφυλαχθεί να προσφύγω στη Δικαιοσύνη σε βάρος των λασπολόγων και των συκοφαντών μου»

ΝΔ: Κυριάκος-Μαρέβα ήταν σε διάσταση γι' αυτό δεν υπέβαλαν κοινό πόθεν έσχες

Σε νέα ανακοίνωσή της η ΝΔ επισημαίνει ότι το διάστημασ 2006-2014 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σε επίσημη διάσταση με την σύζυγό του Μαρέβα και γι' αυτό δεν υπέβαλε κοινή φορολογική δήλωση και κοινή δήλωση πόθεν έσχες.

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σε απόλυτο συντονισμό με παρασυστήματα δημοσιογραφίας χυδαιολογεί ασύστολα. Γυρίζει την πολιτική ζωή του τόπου πολλά χρόνια πίσω. Όταν ο αυριανισμός χρησιμοποιούνταν για τη σπίλωση πολιτικών αντιπάλων.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χρονικό διάστημα 2006 – 2014 ήταν σε επίσημη διάσταση με τη σύζυγό του Μαρέβα και εξ αυτού του λόγου δεν υπέβαλλε κοινή φορολογική δήλωση και κοινή δήλωση πόθεν έσχες. Kαι ενώ γνωρίζουν όλη την αλήθεια, συνεχίζουν να συκοφαντούν και να λασπολογούν. Ο άθλιος κατήφορός τους δεν έχει τέλος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ