Διαγωνισμός Ρομποτικής από την ΟΤΕ - Cosmote για παιδιά Γυμνασίου: Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου

Στις 29 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία συμμετοχής στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Γυμνασίου.

Το «Ταξίδι στην Αρχαιότητα» διοργανώνεται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό WRO Hellas με την υποστήριξη της COSMOTE. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.wrohellas.gr. 

Παράλληλα με τον διαγωνισμό για τα παιδιά Γυμνασίου, πραγματοποιείται και ο 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού, με θέμα «Ο Γαλαξίας μας». Η διαδικασία κατάθεσης συμμετοχών ήδη ολοκληρώθηκε, με περισσότερους από 1.900 μαθητές από όλη την Ελλάδα να έχουν δηλώσει συμμετοχή. Ο τελικός του διαγωνισμού για παιδιά Δημοτικού θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου στα εκπαιδευτήρια της Ελληνογερμανικής Αγωγής, ενώ για τα παιδιά Γυμνασίου στις 2 Απριλίου στα εκπαιδευτήρια της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης.

Περισσότεροι από 1.000 εκπαιδευτικοί, κατά τη διάρκεια 50 workshops σε όλη την Ελλάδα, ενημερώθηκαν τόσο για τους διαγωνισμούς όσο και τις διαφορετικές επιστημονικές δεξιότητες και ταλέντα, που αναπτύσσονται μέσα από την ενασχόληση των παιδιών με τις  ρομποτικές κατασκευές.

Πληροφορίες για τους διαγωνισμούς:
Τηλ. 210-6779801 / Email: info@wrohellas.gr / Site: www.wrohellas.gr / FB Page: WRO Hella

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ