Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Αποδράσεις στη φύση & στα καλύτερα ελληνικά boutique

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πλησιάζει και σας προσφέρει την ιδανική αφορμή για να οργανώσετε την πρώτη σας ανοιξιάτικη απόδραση στη φύση, απολαμβάνοντας την πολυτελή φιλοξενία των καλύτερων ελληνικών boutique ξενοδοχείων της Trésor Hotels & Resorts.

Σε μαγικούς προορισμούς από το Ναύπλιο ως τα Ζαγοροχώρια και από τη Μάνη ως την Αράχωβα, τα Τρίκαλα και τα Τρίκαλα Κορινθίας, τα πολυτελή ξενοδοχεία της Trésor φορούν τα ανοιξιάτικά τους και δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα αξέχαστο τριήμερο με πολυτέλεια, άνεση και ιδιωτικότητα. Απολαύστε spa, πλούσια γεύματα, παραδοσιακά πρωινά αλλά κυρίως αυθεντική ελληνική φιλοξενία, στα καλύτερα ελληνικά boutique ξενοδοχεία

Perivoli Hotel: Απόδραση Καθαράς Δευτέρας στο Ναύπλιο

Σκαρφαλωμένο σε έναν καταπράσινο λόφο μόλις 8,5 χλμ. από τη ρομαντική πόλη του Ναυπλίου, το ξενοδοχείο Περιβόλι, το καλύτερο Luxury Country Retreat 2016, θα μετατραπεί στο πολυτελές σας καταφύγιο για γαλήνιες διακοπές στη φύση, αλλά και στην ιδανική σας βάση για να μυηθείτε στον ερωτισμό του Ναυπλίου και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Αργολίδας. Από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου, απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις στο Perivoli Hotel.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Κυρίμαι Hotel: Ανοιξιάτικη απόδραση στη Μάνη την Καθαρά Δευτέρα

Εκεί που το Ιόνιο σμίγει με το Αιγαίο, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το νοτιότερο άκρο του Ταινάρου, στο ρομαντικό λιμανάκι του Γερολιμένα, η τοποθεσία του Κυρίμαι Hotel είναι μοναδικής ομορφιάς. Από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου, απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που σύμφωνα με το CNN αποτελεί έναν λόγο να επισκεφθεί κανείς την Ελλάδα τον χειμώνα.

Δείτε περισσότερα εδώ

Μικρό Πάπιγκο 1700: Καθαρά Δευτέρα στα Ζαγοροχώρια

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, κάντε την πρώτη σας ανοιξιάτικη απόδραση μέσα στη φύση του Ζαγορίου, στο ξενοδοχείο που ψηφίστηκε ως το καλύτερο luxury resort & spa της Ευρώπης για τη φετινή χρονιά. Το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa θα σας μυήσει στην παραμυθένια του ατμόσφαιρα και την αυθεντική του φιλοξενία, ενώ παράλληλα θα σας εντυπωσιάσει με το εκπληκτικό του design και το ασυναγώνιστο του service. 

Δείτε περισσότερα εδώ.

Καθαρά Δευτέρα στα Τρίκαλα και το Ananti City Resort

Με αφορμή την αργία της Καθαράς Δευτέρας, σας προτείνουμε μια απόδραση στα Τρίκαλα και το σύγχρονο και πολυτελές καταφύγιο της πόλης, Ananti City Resort. Χτισμένο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων, με υπέροχη πανοραμική θέα στον όμορφο θεσσαλικό κάμπο, το 5άστερο ξενοδοχείο θα σας εντυπωσιάσει με τις πολυτελείς του εγκαταστάσεις (spa, εστιατόριο, bar), ενώ θα αποτελέσει την ιδανική σας βάση για ανοιξιάτικες εξορμήσεις στις ομορφιές της Θεσσαλίας. Από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου, απολαύστε 3 αξέχαστες διανυκτερεύσεις στο Ananti City Resort.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Πλειάδων Γη: Απόδραση Καθαράς Δευτέρας στα Τρίκαλα Κορινθίας


 
Με αφορμή την αργία της Καθαράς Δευτέρας, ταξιδέψτε ως τα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας και το Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa, το ξενοδοχείο που θα μετατραπεί στο ησυχαστήριό σας στην περιοχή. Εκμεταλλευτείτε το πακέτο που έχει δημιουργήσει για εσάς το ξενοδοχείο για την αργία της Καθαράς Δευτέρας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία διαμονής στο καλύτερο resort των Τρικάλων Κορινθίας. Από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου, απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις σε μία από τις εκπληκτικές σουίτες του Πλειάδων Γη, με πρωινό, spa και γεύμα Καθαράς Δευτέρας.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Santa Marina Arachova Resort & Spa: Καθαρά Δευτέρα στην Αράχωβα

Tο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μας προσφέρει την ιδανική αφορμή για την πρώτη μας ανοιξιάτικη απόδραση στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα και στο πιο όμορφο και ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο της περιοχής, Santa Marina Arachova Resort. Από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου, αποδράστε στο ξενοδοχείο που συνδυάζει την παραδοσιακή φιλοξενία, την κομψότητα και το στυλ με τις σύγχρονες πολυτελείς εγκαταστάσεις, όπως το spa, το εστιατόριο και το bar. 

Δείτε περισσότερα εδώ.

Εναλλακτική απόδραση στις βίλες Diles & Rinies την Καθαρά Δευτέρα

Φέτος ζήστε εναλλακτικές Απόκριες απολαμβάνοντας την φύση της Τήνου και τη φιλοξενία του Diles&Rinies το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Οχτώ ανεξάρτητες, πολυτελείς βίλες μια ανάσα από το λιμάνι, στο δρόμο προς την παραλία του Αγίου Φωκά, συνθέτουν ένα αρμονικό σύνολο, με την πέτρα να συνυφαίνεται με την ανεμοδαρμένη φύση της Τήνου και αποτελούν την πιο ιδιαίτερη επιλογή διαμονής στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί, για τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους. Από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου, κάντε κράτηση σε μία από τις πολυτελείς βίλες του Diles & Rinies, κερδίζοντας 20% έκπτωση στη διαμονή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

Απόδραση στα Χανιά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αποδράστε στα Χανιά και τις υπέροχες Conte Marino Villas, τις ιδιωτικές βίλες στο ήσυχο χωριό Κοντομαρί στον Πλατανιά, που συνδυάζουν την πολυτέλεια, τις υψηλού επιπέδου παροχές και την high end τεχνολογία. Από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου, ζήστε ένα μοναδικό τριήμερο στα Χανιά, επιλέγοντας τη βίλα της επιλογής σας που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, απολαμβάνοντας 3 διανυκτερεύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

The Margi: Καθαρά Δευτέρα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

To τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, αποδράστε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και ένα από τα καλύτερα boutique ξενοδοχεία της Αθήνας, The Margi Hotel. Βουτήξτε στον μικρόκοσμο χαλάρωσης και ουσιαστικής πολυτέλειας που έχει δημιουργήσει για εσάς το πανέμορφο ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και ζήστε αξέχαστες χαλαρωτικές διακοπές, τόσο κοντά αλλά και τόσο μακρυά από το κέντρο της Αθήνας. Από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις στο The Margi.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ