Αγρίεψαν & πάλι οι αγρότες: Μπήκαν με τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους (Βίντεο)

Στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, κατευθύνονται αγρότες και κτηνοτρόφοι με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα.

Οι αγρότες συνεχίζουν με τα περισσότερα από 22 μπλόκα της Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, η έναρξη του οποίου ορίσθηκε για τις 11:30. Στη σημερινή κινητοποίηση δήλωσαν ότι θα πάρουν μέρος άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα από τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας.

Τα τρακτέρ της Χαλκηδόνας έχουν ήδη μπει στην πόλη και αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους. Οι αγρότες της Χαλκηδόνας μπήκαν στην Θεσσαλονίκη από τη δυτική είσοδο και πέρασαν την Λεωφόρο Νίκης, με κατεύθυνση το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης για να ενωθούν με τα υπόλοιπα μπλόκα.

Την ίδια ώρα, τα μπλόκα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, είναι καθ' όδον για το ΥΜΑΘ. Η Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή, αναμένεται να κλείσει, καθώς από εκεί θα περάσουν τα τρακτέρ. Σε σχέση με τη λήξη της κινητοποίησης, ο Δημήτρης Παπαδάκης, μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου στην αερογέφυρα Θέρμης, δήλωσε: «Κανείς δεν ξέρει πότε θα φύγουμε. Όλα είναι ανοιχτά»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ