Δοκίμασε μερικά αλλόκοτα κόλπα & πέτυχε το τέλειο cat eye look

Δίχως αμφιβολία το cat eye look είναι το τέλειο μακιγιάζ για τα μάτια, αφού αποτελεί την πιο διαχρονική και κομψή επιλογή. Εκτός όμως από αυτό, μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσεις ξανά και ξανά για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

Εμείς δοκιμάσαμε μερικά περίεργα τρικ και σου προτείνουμε:

Σφίξε τα δάχτυλα των ποδιών σου (what?)

Ναι, κάτι τόσο απλό (και παράξενο) όσο να μαζέψεις τα δάχτυλα των ποδιών σου βοήθησε μία από τις editor του Shape.gr να σχηματίσει το τέλειο cat-eye.

 

Η θερμοκρασία μετράει

Τη μία μέρα, το eyeliner σου στρώνει μια χαρά και την επόμενη, με τίποτε, όσο κι αν προσπαθείς. Η θερμοκρασία που φυλάς τα είδη του μακιγιάζ σου είναι στην πραγματικότητα σούπερ σημαντική. Αν διαπιστώσεις πως το eyeliner δεν στρώνει και έχει ξεραθεί, βάλε το στην κατάψυξη. Αν έχεις το αντίθετο πρόβλημα, όπου απλά δεν γλιστράει αλλά είναι απαλό και στέρεο όταν αγγίζεις το βουρτσάκι, ζέστανε το με έναν αναπτήρα που θα φέρεις κοντά (αλλά να μην αγγίξει) στην άκρη του.

 

Μείνε μέσα στο περίγραμμα

Ξεκίνα απλά. Αφού βάλεις μάσκαρα, δημιούργησε μια μικρή ανασηκωμένη γραμμή στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου, από τις εξωτερικές άκρες προς το βλέφαρο. Αυτό θα σε βοηθήσει να φτιάξεις ίδιου μήκους γραμμές με το eyeliner. Όταν δεις ότι τα πας καλά με τη γραμμή αυτή, μπορείς να δοκιμάσεις να τη «γεμίζεις» πιο πολύ για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ