Το παράπονο του Βασίλη Λεβέντη: Ηταν ανέντιμο αυτό που έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά τον συγχωρώ

​Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων ήταν ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς που έδωσαν το παρών στις χθεσινές εργασίες του συνεδρίου, αλλά αποχώρησε δίχως να απευθύνει χαιρετισμό.

«Το πρωτόκολλο λέει ότι μιλάνε πρώτα οι παριστάμενοι πολιτικοί αρχηγοί και μετά οι εκπρόσωποι των κομμάτων. Μετά από τον κ. Μητσοτάκη κακώς έβαλαν τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιον  κ. Λαμπρόπουλο, ένα κατώτερο στέλεχος. Μετά έβαλαν την κ. Γεννηματά, μετά από την κ. Γεννηματά, νόμιζα ότι θα μιλήσω εγώ. Και βάζουν τον Σημίτη», είπε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Εστειλα τη βοηθό μου να ρωτήσει πότε θα μιλήσω και μας είπαν μετά τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, που ήταν απλός βουλευτής. Αναγκάστηκα να φύγω», εξήγησε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

«Ηταν ανέντιμο αυτό που έκανε ο κ. Θεοδωράκης, ήταν έλλειψη φιλοξενίας» σχολίασε και μάλιστα το απέδωσε σε «κακία» γιατί «τα δημοσκοπικά ευρήματα για τον ίδιο είναι καταστροφικά». Πάντως, σε άλλο σημείο ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι παρότι ο κ. Θεοδωράκης τον σεβάστηκε, εκείνος τον συγχωρεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ