Αρραβωνιάστηκε η όμορφη κόρη του Ερντογάν τον άντρα που φτιάχνει τα drones στην Τουρκία

«Η κόρη του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Sümeyye Erdoğan αρραβωνιάστηκε τον Selçuk Bayraktar, που είναι ένας από τους επικεφαλής της ομάδας που κατασκευάζουν τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) της Τουρκίας», γράφει η dailysabah σε άρθρο της.

Αν και το ευχάριστο γεγονός δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο η οικογένεια του Bayraktar επιβεβαίωσε τις φήμες, λέγοντας ότι «το ζευγάρι θα ανακοινώσει τους αρραβώνες του σύντομα».

Ο 36χρονος Selçuk έχει διδακτορικό από το Georgia Institute of Technology και μάστερ από το Massachusetts Institute of Technology (MIT). Αποφοίτησε από Κολέγιο στην Κωνσταντινούπολη και έχει πτυχίο από το Istanbul Technical University το 2002. Εργάζεται στο εργοστάσιο Baykar, από το 2007, το οποίο κατασκευάζει drones και προμηθεύει τον τουρκικό στρατό καθώς και άλλες χώρες.

Η Sümeyye Erdoğan είναι το νεότερο από τα τέσσερα παιδιά που έχει ο Εντογάν και η σύζυγός του, Emine Erdoğan. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, και ως σύμβουλος του αντιπροέδρου του κόμματος του πατέρα της, κατά τη θητεία του Ερντογάν στην πρωθυπουργία. Σπούδασε στο Indiana University και έχει μεταπτυχιακό από το London School of Economics.

Ο γαμπρός, Selçuk Bayraktar

 

 

Ο Ερντογάν, η σύζυγός του και η κόρη του Sümeyye

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ