Ισχυρές καταιγίδες & χαλάζι από αύριο σε όλη την χώρα- Δείτε που θα βρέξει

Μετά την παροδική επιδείνωση, σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο διήμερο. Έτσι, το Σάββατο προβλέπονται βροχές και κατά διαστήματα καταιγίδες μόνο στα ανατολικά και νότια της χώρας με σταδιακή βελτίωση. 

Πιο αναλυτικά το Σάββατο προβλέπονται:

 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία,
παροδικές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες το πρωί.  Η θερμοκρασία από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
                                                                                            
Στη Θεσσαλονίκη, περιορισμένη ορατότητα το πρωί και ήλιος στη συνέχεια. Το θερμόμετρο θα δείξει έως 15 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο,  στη δυτική Στερεά και στα νησιά του Ιονίου πρόσκαιρες νεφώσεις αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια. Στο Ιόνιο βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.   
 
Στην Πελοπόννησο νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση. Ο υδράργυρος θα ανέβει ως τους 18 βαθμούς.
 
Στα Κύθηρα, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων έντασης 4 με 6 μποφόρ.
 
Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη τοπικές βροχές και καταιγίδες και βελτίωση μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο έως 17 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί εξασθενούντες. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.
 
Στην κεντρική και στην ανατολική Στερεά αρχικά βροχές και καταιγίδες, αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία από 4 έως 18 βαθμούς. 
 
Παρόμοιος καιρός και στην Αττική με βροχές και καταιγίδες νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ