49χρονος στα Χανιά πυροβόλησε και σκότωσε την 47χρονη σύζυγό του

Στη σύλληψη ενός 49χρονου, που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη 47χρονη σύζυγό του, προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά.

 

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΑΣ, το βράδυ της 23ης Μαρτίου ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ότι σε περιοχή του δήμου Πλατανιά βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της η 47χρονη, η οποία έφερε τραύμα από όπλο. Από την ανάλυση των στοιχείων της αυτοψίας και των λοιπών δεδομένων της έρευνας, που επιμελείται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο 49χρονος ενέχεται στην ανθρωποκτονία της συζύγου του, ενώ ο ίδιος επιχείρησε να παρουσιάσει την υπόθεση ως αυτοχειρία.

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 4 πιστόλια και 5 γεμιστήρες, 2 κυνηγετικά όπλα, 266 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 2 κάλυκες και σπρέι πιπεριού, σουγιάς με μήκος λάμας 9 εκατοστά, μαχαίρι με μήκος λάμας 11 εκατοστά και μεταλλική λάμα μήκους 26 εκατοστά

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ