Δίαιτα: Μείον 5 κιλά χωρίς να πεινάσεις ή να τα ξαναπάρεις!

Αν φέτος πρέπει να κάνεις μια δίαιτα, αυτή είναι η μόνη. Η μία και μοναδική!

 Αφενός, θα καταφέρεις να χάσεις μέχρι και 5 κιλά λίπους (όχι, υγρά!) με φυσιολογικό τρόπο χωρίς να τα ξαναπάρεις, κι αφετέρου με το παρακάτω πλάνο θα διαπιστώσεις ότι δίαιτα δεν σημαίνει πείνα μέχρι λιποθυμίας και στερήσεις!

Τι είναι…

Στην ουσία αυτή η δίαιτα είναι περισσότερο ένα πλάνο μιας υγιεινής διατροφής που απλά σου προγραμματίζει κι οργανώνει τι πρέπει να τρως και σε τι ποσότητες.

Πως λειτουργεί…

Αρχικά άδειασε τα ντουλάπια σου από παχυντικά φαγητά και γλυκά. Κάνε μια λίστα με τα λαχανικά, γαλακτοκομικά, φρούτα και κρέας που θα χρειαστείς κι ακολούθησε την πιστά. Άντε, μια μικρή σοκολατίτσα, σοκοφρέτα ή ό,τι άλλο γλυκάκι αναφέρεται παρακάτω επιτρέπεται-αλλά μέχρι εκεί!

Ο σκοπός είναι να προαχθούν οι καύσεις και η γενικότερη ευεξία του οργανισμού χωρίς στερήσεις που οδηγούν στη μακροπρόθεσμη επαναφορά των κιλών που έχασες -πολλές φορές μάλιστα εις διπλούν!

Κάνει για μένα;

Είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες, αρκεί να μην υποφέρουν από κάποιο παθολογικό πρόβλημα. Σημειωτέον, θα πρέπει να αυξήσεις περίπου κατά το ήμιση τις μερίδες των γευμάτων, ειδικά όταν η εργασία σου είναι χειρωνακτική ή γυμνάζεσαι έντονα.

Δείτε όλη τη συνέχεια εδώ - tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ