Κλείστε θέση σε boutique hotel του ουρανού: Υπερπολυτελείς σουίτες Α θέση στους αιθέρες

Η λονδρέζικη εταιρεία Seymourpowell σχεδίασε την απόλυτη σουίτα πρώτης θέσης ανεβάζοντας την εμπειρία της πτήσης σε άλλο επίπεδο, με πολυτέλεια και προσωπικό χώρο που η οικονομική θέση δεν θα μπορούσε ούτε να φανταστεί.

Αποκαλούμενο και «boutique hotel του ουρανού» το πρότζεκτ First Spaces της εταιρείας περιλαμβάνει έξι ξεχωριστά δωμάτια με πολυθρόνα ή καναπέ που γίνεται κρεβάτι, οθόνη 42 ιντσών και ένα «έξυπνο» σύστημα που έχει στόχο να προβλέπει τις ανάγκες των επιβατών.

Σχεδιασμένες για ένα Airbus A380, οι σουίτες απευθύνονται σε ανθρώπους που ταξιδεύουν μόνοι ή ζευγάρια που δεν θέλουν όχι μόνο να τα ενοχλήσουν αλλά ούτε καν να τα δουν οι συνεπιβάτες τους.

Σε έρευνά της στους ταξιδιώτες, η Seymourpowell διαπίστωσε πως υπήρχε επιθυμία για ανώτερες υπηρεσίες κι έτσι έσπευσε να επανακαθορίσει την πρώτη θέση προτείνοντας σουίτες που μοιάζουν βγαλμένες από ξενοδοχείο.

Η καμπίνα First Spaces περιλαμβάνει τέσσερις μονές σουίτες και δύο διπλές, χώρους αποθήκευσης για τις χειραποσκευές, κρεμάστρα ρούχων, συρτάρια και τραπέζι.

Οι επιβάτες θα μπορούν να ελέγχουν από τάμπλετ παρεχόμενο από το αεροσκάφος ή από δική τους συσκευή την παρεχόμενη ψυχαγωγία, την εργονομία των καθισμάτων και τη θέση τους, τον φωτισμό, την πρόσβαση στο ίντερνετ, ακόμα και την παραγγελία φαγητού από το μενού.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Seymourpowell, Dick Powell, η ανάπτυξη και η πιστοποίηση του πρότζεκτ αυτού μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Ως εκ τούτου, το πότε μπορεί να δούμε την καμπίνα First Spaces έτοιμη σε Airbus, παραμένει άγνωστο…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ