Φρικιαστικό! 28χρονος έριξε βραστό νερό σε κεφάλι συναδέλφου επειδή έφαγε το μισό hot dog της κοπέλας του

Σε 5,5 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο 28χρονος Kian-Wee Show μετά την ανατριχιαστική επίθεση σε συνάδερφό του. Έριξε έναν κουβά βραστό νερό στο κεφάλι του Bin Wu επειδή έκλεψε το μισό hot dog της κοπέλας του.
 

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2015 στη Νέα Ζηλανδία, με τον 28χρονο να ήταν εξαγριωμένος με τον συνάδερφό του από την προηγούμενη μέρα επειδή είχε φάει το μισό hot dog από το πιάτο της φίλης του. Στο βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνεται να στέκεται δίπλα από το τραπέζι των συναδέρφων του. Έφυγε, πήρε έναν κουβά και το γέμισε με καυτό νερό. Επέστρεψε τότε στο τραπέζι και περιέλουσε τον Bin Wu, φωνάζοντάς του.

Συνάδερφός τους σηκώθηκε, άρπαξε τον κουβά από τα χέρια του 28χρονου και τον χτύπησε στο κεφάλι. Ο Kian-Wee Show τότε επέστρεψε ήρεμα στο τραπέζι του και συνέχισε να τρώει, ενώ ο Bin Wu μεταφερόταν στο τμήμα πρώτων βοηθειών. Υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στην πλάτη, τον λαιμό και το κεφάλι και θα χρειαστεί να περάσουν 3 χρόνια μέχρι να ανακάμψει από τα τραύματά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ