Η Αlex ήταν 147 κιλά και έτοιμη να παντρευτεί - Έχασε 63 και απλά άλλαξε νυφικό

Όταν η Alex Hill αρραβωνιάστηκε τον επί 11 χρόνια σύντροφό της, Kevin Moore, ήταν αποφασισμένη να μην πάει στο γάμο φορώντας ένα πολύ μεγάλο, υπερμεγέθες νυφικό.

Όντας σχεδόν 147 κιλά ήταν πολύ δύσκολο να βρει ένα νυφικό να της αρέσει και να της ταιριάζει ενώ σχεδίαζε το γάμο της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μόλις 6 μήνες πριν από το γάμο η 28χρονη βρήκε τελικά σε έναν οίκο νυφικών το φόρεμα που θα έβαζε τη μεγάλη μέρα.

Μετά από ψάξιμο και έχοντας δοκιμάσει αρκετά νυφικά, βρήκε τελικά ένα φόρεμα το οποίο και της έκανε και της άρεσε μην έχοντας βέβαια πολλές επιλογές. Το νυφικό το οποίο ήταν σε μεγάλο μέγεθος, κόστιζε 1.250 λίρες και όπως λέει η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, ήλπιζε ότι θα καλύπτει το σώμα της ως ένα βαθμό. Στη συνέχεια, όπως κάνουν πολλές νύφες, έβαλε στόχο να χάσει κάποια κιλά για να φαίνεται πιο όμορφη μέσα στο φόρεμά της.

Και το έκανε, με το αποτέλεσμα να είναι θεαματικό. Σε περίπου 190 μέρες έχασε, αλλάζοντας τη διατροφή της, 63 ολόκληρα κιλά. Όταν όμως τρεις εβδομάδες πριν από το γάμο πήγε στον οίκο νυφικών να δοκιμάσει ακόμη μια φορά το φόρεμά της, δεν περίμενε τι θα συμβεί. Η νεαρή γυναίκα είχε χάσει τόσα πολλά κιλά ώστε το νυφικό δεν ήταν απλώς μεγάλο, αλλά δεν μπορούσε να γίνει και καμιά μεταποίηση για να το φορέσει. Ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά ώστε η μόνη λύση για τη γυναίκα ήταν να βρει ένα άλλο νυφικό να φορέσει, λίγες μέρες πριν από το γάμο της.

«Είχα χάσει πολύ βάρος», λέει η ίδια και προσθέτει: «Το φόρεμα έπεφτε. Ήταν πάρα πολύ μεγάλο και δεν μπορούσαμε καν να μαζέψουμε το υλικό για να δούμε πώς θα φαινόταν αν το στενεύαμε. Η κυρία στο κατάστημα έπρεπε να μπει και η ίδια μέσα στο φόρεμα για να το κρατήσει επάνω μου. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος με αγκάλιασε και είπε ότι ήταν τόσο περήφανη για μένα. Ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να το φέρουν στα μέτρα μου και έτσι έπρεπε να διαλέξω ένα άλλο». Μην έχοντας άλλη επιλογή, μόλις 21 μέρες πριν από το γάμο διάλεξε ένα άλλο κομψό νυφικό που κόστιζε 1.750 λίρες κάτι το οποίο κράτησε μυστικό από τον μελλοντικό σύζυγό της μέχρι τη μέρα του γάμου.

Μιλώντας για τα πολλά κιλά που είχε πάρει αποκαλύπτει ότι είχε ανέκαθεν περιττό βάρος το οποίο όμως αυξήθηκε πολύ μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε. Παραδέχεται βέβαια ότι και οι δύο γονείς της ήταν πάντα υπέρβαροι και είχε χάσει τον πατέρα της από καρδιακή προσβολή και έτσι είχε βάλει πάντα στόχο να χάσει το επιπλέον βάρος που θα έκανε κακό στην υγεία της. Και τα κατάφερε με την μεταμόρφωσή της να είναι θεαματική...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ