Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Στην Κω αύριο 10 Βρετανοί αστυνομικοί για την εξαφάνιση του Μπεν - 25 χρόνια μετά υπάρχει ελπίδα;

Στην Κω αναμένονται αύριο βρετανοί αστυνομικοί καθώς ξεκινούν ξανά οι έρευνες για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπεν. 

Πρόκειται για δέκα αστυνομικούς από το Νότιο Γιόρκσαιρ οι οποίοι αύριο, Τρίτη θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ για όλες τις εξελίξεις. Οι βρετανοί αστυνομικοί θα βρίσκονται για δυο εβδομάδες στο νησί προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες ξεκινώντας από το αγρόκτημα από το οποίο εξαφανίστηκε ο Μπεν Νίνταμ τον Ιούλιο του 1991 σε ηλικία 21 μηνών. Η αγγλική φιλανθρωπική οργάνωση Crimestoppers, προσφέρει μάλιστα αμοιβή 12.500€ για πληροφορίες. 

 Τρεις αριθμοί κινητών τηλεφώνων είναι στην διάθεση όλων ειδικά για το ελληνικό κοινό, για να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με Άγγλους αστυνομικούς. Οι αριθμοί είναι: 6951040208 ( ελληνικά/αγγλικά), 6951040217 (ελληνικά/αγγλικά), 6951040226 (αγγλικά).
 
Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αγγλική ομάδα έρευνας στο [email protected]. Κατά την παραμονή τους στην Κω, οι αστυνομικοί θα επισκεφτούν κατοίκους, θα μοιράσουν και θα τοιχοκολλήσουν φυλλάδια σε πολυσύχναστα μέρη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ