Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στη σκηνή της Eurovision - Απογείωσε το κοινό της Ευρώπης ο Αμερικανός σταρ

Εκπληκτική ήταν η εμφάνιση στη σκηνή του Globe Arena της Στοκχόλμης του Αμερικανός σούπερ σταρ Τζάστιν Τίμπερλεικ.

Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης ήταν η έκπληξη της χθεσινής βραδιάς, καθώς στον μεγάλο τελικό του μουσικού διαγωνισμού ερμήνευσε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Can't stop the Feeling» και μια ακόμα επιτυχία του, το  «Rock your Body». Και έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει: Τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή και ξεσήκωσε με τους ρυθμούς του κοινό και τηλεθεατές.  

Ο Τίμπερλεικ δήλωσε ευτυχισμένος που βρέθηκε στη Eurovision, ενώ ο παραγωγός του φετινού διαγωνισμού, Sven Stojanovic, ανέφερε: «Είναι μια μεγάλη στιγμή και μια μεγάλη ευκαιρία, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που ο Tζάστιν Τίμπερλεικ θα εκτελέσει το νέο του τραγούδι με το συγκρότημά του στο σόου μας. Επιπλέον έχει μια ειδική σημασία για εμάς καθώς το «Can’t Stop The Feeling» είναι αποτέλεσμα δύο Σουηδών, των Max Martin και Shellback που συνέθεσαν και έκαναν παραγωγή στο κομμάτι μαζί με τον Τίμπερλεικ». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ