Ερωτεύτηκε ο Μπραντ Πιτ την Γαλλίδα Μαριόν Κοτιγιάρ;

Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ και ο σταρ του Χόλιγουντ παίζουν μαζί στην ταινία «Five Seconds of Silence», ένα μελόδραδα που διαδραματίζεται στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό ήταν αρκετό για να λυθούν οι κακές γλώσσες του Χόλιγουντ.

Φήμες ότι οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι κυκλοφορούν σε όλα τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά της Αμερικής, τα οποία αναφέρουν ότι η Αντζελίνα Τζολί ζηλεύει υπερβολικά την πανέμορφη και ταλαντούχα Γαλλίδα συνάδελφό της. Κάποιοι φτάνουν ως το σημείο να γράψουν ότι ο Μπραντ Πιτ είναι αποφασισμένος να ζητήσει διαζύγιο από την Τζολί εξαιτίας της ζήλιας της.


Σύμφωνα με το περιοδικό Hollywood Life, ο Πιτ είναι αποφασισμένος να απομακρυνθεί από τον γάμο του «γιατί εκείνη ελέγχει όλες του τις κινήσεις, απασχολεί τη ζωή τους με τα προβλήματα υγείας της και τώρα τον ζηλεύει υπερβολικά όταν βγαίνει με άλλες γυναίκες».

Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ βρέθηκαν μαζί επί μήνες στο Λονδίνο, όπου έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας και όλοι παρατήρησαν πόσο ωραίο ζευγάρι ήταν. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες από κοινές τους εξόδους στη βρετανική πρωτεύουσα, αλλά οι φήμες που τους θέλουν μυστικό ζευγάρι καλά κρατούν.


Ας σημειωθεί ότι ο Πιτ και η Τζολί έχουν 6 παιδιά
, ενώ η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι παντρεμένη με τον διάσημο Γάλλο ηθοποιό Γκιγιόμ Κανέ (πρώην σύζυγο της Νταϊάν Κρούγκερ) με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ