Μαλιοκούβαρα στην Κύπρο: Εραστής ξυλοφόρτωσε άγρια 27χρονο υποψήφιο εραστή & συνέλαβαν τον σύζυγο της 39χρονης femme fatale

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση ξυλοδαρμού 27χρονου από τέσσερις άντρες προχθές στη Λεμεσό για τα μάτια μιας 39χρονης. 

Σε πρώτη φάση, η αστυνομία συνέλαβε την 39χρονη και τον 38χρνο σύζυγο της, καθώς θεωρήθηκε ως απολύτως λογικό να είναι αυτός που πήγε στο ραντεβού με τον 27χρονο και τον χτύπησε μαζί με φίλους του, για το φλερτ μέσω facebook. 

Βέβαια, ο σύζυγος αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν προέκυψε τίποτα εναντίον του και φάνηκε πως δεν είχε σχέση με το επεισόδιο. Από την έρευνα προέκυψε ότι η 39χρονη παντρεμένη είχε εξωσυζυγική σχέση και ο άνθρωπος που χτύπησε τον 27χρονο ήταν ο εραστής. 

Η 39χρονη παραμένει προφυλακισμένη μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας 27χρονος πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό από 4 άντρες. 

Ανέφερε πως για δύο χρόνια συνομιλούσε με 39χρονη στο Facebook και προχθές έδωσαν ραντεβού για να βρεθούν. Στο χώρο που είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν, αντί για τη 39χρονη εμφανίστηκε αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν τέσσερις άντρες. 

Χωρίς χρονοτριβή έσυραν τον 27χρονο έξω από το αυτοκίνητο του και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία αφήνοντας τον αιμόφυρτο στο έδαφος. 

Ο 27χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο ένας από αυτούς που τον χτύπησαν του φώναζε «μην ξαναενοχλήσεις τη γυναίκα μου». 

Από την έρευνα διεφάνη ότι δεν επρόκειτο για τον σύζυγο αλλά για τον παράνομο εραστή, ο οποίος είχε τους τους κωδικούς του λογαριασμού της 39χρονης στο Facebook και έτσι έμαθε για το ραντεβού. 

Τώρα η 39χρονη έχει να εξηγήσει πολλά στο σύζυγο, τον εραστή και τον 27χρονο με τον οποίο φλέρταρε. Η αστυνομία έχει κατασχέσει τα κινητά της τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς της υπολογιστές για να βγάλει άκρη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ