Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Μade in Greece τα gogreek: Πέντε Χρυσά, ένα Ασημένιο & ένα Χάλκινο βραβείο στα Olymp Awards 2016

Πέντε Χρυσά, ένα Ασημένιο και ένα Χάλκινο βραβείο στα Olymp Awards 2016 για το brand gogreek®.

Τα Olymp Awards, ένας νέος θεσμός στο χώρο των τροφίμων, ανέδειξαν μεγάλο νικητή στην κατηγορία Design το brand gogreek®, χαρίζοντάς του επτά βραβεία κατά τον φετινό διαγωνισμό, ο οποίος διεξήχθει στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 28 και 29 Μαΐου 2016.

 

Αναλυτικά τα βραβεία του brand είναι τα εξής:

 

  • Design OLYMP AWARDS Χάλκινο Βραβείο 2016 για τις Μινιατούρες Ούζου - Καινοτομία
  • Design OLYMP AWARDS Ασημένιο Βραβείο 2016 για τις Μινιατούρες Ούζου - Συνολική Εικόνα
  • Design OLYMP AWARDS Χρυσό Βραβείο 2016 για τις Μινιατούρες Ούζου - Ετικέτα
  • Design OLYMP AWARDS Χρυσό Βραβείο 2016 για το Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο (Αγρότισσα) - Ετικέτα
  • Design OLYMP AWARDS Χρυσό Βραβείο 2016 για το Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο (Αγρότισσα) - Συνολική Εικόνα
  • Design OLYMP AWARDS Χρυσό Βραβείο 2016 για το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο (Αγρότης) - Ετικέτα
  • Design OLYMP AWARDS Χρυσό Βραβείο 2016 για το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο (Αγρότης) - Συνολική Εικόνα

 

Ανάμεσα στα παλαιότερα βραβεία του brand:

 

*Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ετικέτας / Gold Label Awards 2015, ο οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο του 4ου Συμποσίου Package & Label Design, με θέμα την Καινοτομία (Φεβρουάριος 2015).

 

*14α Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης, με Χρυσό ΕΒΓΕ Εικονογράφησης και ΕΒΓΕ Γενικής Εικονογράφησης για τη δημιουργία των “gogreek® - the collectibles” (Απρίλιος 2015).

 

*Διεθνής Διαγωνισμός Finat Labelling Awards 2015, στο πλαίσιο του European Label Forum 2015, στο Mövenpick Hotel του Άμστερνταμ. Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Εφαρμογές Sleeve απονεμήθηκε στην εταιρεία FORLABELS SA, βασικό συνεργάτη της gogreek® από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της (Ιούνιος 2015).

 

*Ermis Bronze για την Προϊοντική Ταυτότητα των gogreek® - the collectibles / Olive Oils. Ο Αγρότης και η Αγρότισσα, ή Mr and Mrs Farmer, ξεχώρισαν για το ιδιαίτερο design τους στα φετινά Ermis Awards (7-9 Μαρτίου 2016) .

 

*Gold βραβείο στην Κατηγορία Alcohol στα Packaging Innovation Awards 2016. Οι συλλογές gogreek® - the collectibles / Ouzo Miniature Collections ξεχώρισαν για το σχεδιασμό και τη συσκευασία τους στη φετινή διοργάνωση (28 Μαρτίου 2016)

 

Σχετικά με την gogreek®

H gogreek® είναι μια νέα ιδέα που ως όραμά της έχει την ανάδειξη και διάχυση του Ελληνικού πολιτισμού με την πλέον σύγχρονη προσέγγιση. Ιστορία, Παράδοση, Μυθολογία, Φιλοσοφία, Αστρονομία είναι τα βασικά σημεία αναφοράς της μάρκας, ενώ οι μινιατούρες ούζου «gogreek® the collectibles», ήδη πολυβραβευμένες για το σχεδιασμό και τη συσκευασία τους, αποτελούν το πλέον αναγνωρίσιμο προϊόν της.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.gogreek.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ