Μικρή ανάσα με πτώση της θερμοκρασίας - Έως 32 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο

Τοπικές νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένουμε στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο, καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας και της δυτικής Θεσσαλίας, το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016. Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός με λίγες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία  σε πτώση θα κυμανθεί από 17  έως 32 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 13 έως 31 στη βόρεια Ελλάδα, 15 έως 27  στη δυτική Ελλάδα, 17 έως 32 στο βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 30  βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα στραφούν σε δυτικούς με μικρή ενίσχυση, φτάνοντας τα 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ορεινά του νομού, όπου και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 31 βαθμούς.
 

Βίντεο: Weather.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ