Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Έκτακτο: Θρίλερ με δύο τουρκικά φουσκωτά στη Σύμη

Αναβρασμός και έντονη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο ακριτικό νησί της Σύμης, μετά την πληροφορία ότι δύο τουλάχιστον τουρκικά φουσκωτά, με ανεπιβεβαίωτο αριθμό επιβατών, προσέγγισαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Επί περίπου δύο ώρες, η ελληνική πλευρά παρακολουθούσε -και παρακολουθεί- διακριτικά την πορεία των φουσκωτών, τα οποία παρέμειναν σε τουρκικά χωρικά ύδατα, κοντά στα ελληνικά.

Οι ελληνικές ανησυχίες επικεντρώνονται στο αν στα φουσκωτά επέβαιναν Τούρκοι πραξικοπηματίες, που επιχείρησαν να έρθουν στην Ελλάδα.  

 

Οι πληροφορίες από την Σύμη έκαναν αρχικά λόγο για τουλάχιστον 50 επιβαίνοντες, ενώ ένα ελικόπτερο σηκώθηκε, προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο από αέρος. Στην περιοχή περιπολεί και η πυραυλάκατος «Βότσης».

 

Κατά πληροφορίες, υπάρχει κινητοποίηση στο ελληνικό Πεντάγωνο, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δύο συλλήψεις στο νησί της Σύμης.

Άλλες πληροφορίες αναφέροουν ότι υπάρχουν και άλλοι πραξικοπηματίες απέναντι από τη Σύμη, στην περιοχή Ντάτσα, οι οποίοι περιμένουν να περάσουν απέναντι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ