Τραγική σύμπτωση: Έμοιαζε με Ιρλανδό γκάνγκστερ και τον εκτέλεσαν μπροστά στην οικογένειά του

Μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά του εκτελέστηκε ένας Ιρλανδός ενώ βρίσκονταν για οικογενειακές διακοπές στη Μαγιόρκα.
 

Οι αρχές εκτιμούν ότι μπορεί να εκτελέστηκε επειδή τον μπέρδεψαν με Ιρλανδό γκάνγκστερ και πλέον αναζητούν τον δράστη και δύο ακόμα που θεωρούνται ύποπτοι ως συνεργεοί του. Οι τρεις άντρες κατάφεραν να ξεφύγουν από τον αστυνομικοί κλοιό στο Costa de la Calma, που βρίσκεται περίπου 15 μίλια από την πρωτεύουσα Palma στα νοτιοδυτικά του νησιού.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο δολοφόνος του νωρίτερα καυχιόταν σε μπαρ για το έγκλημα που θα διέπραττε. "Ο άτυχος άντρας ήταν με τη γυναίκα του, 4 από τα παιδιά τους και άλλους φίλους τους. Είδα τον δολοφόνο να περνά από το κατάστημα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τους πυροβολισμούς. Μετά τον είδα να τρέχει στον παραλιακό δρόμο προς ένα πολύ γνωστό μπαρ. Ακολούθησε πανδαιμόνιο. Ο κόσμος ούρλιαζε και άρχισε να τρέχει", δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

 

"Η γυναίκα του και ένα από τα παιδιά τους, που πρέπει να ήταν γύρω στα 7, βρίσκονταν κοντά του όταν πυροβολήθηκε. Τα παιδιά τους πρέπει να είδαν τι είχε συμβεί. Στα άλλα παιδιά τους γύρισε και φώναζε η γυναίκα για να τρέξουν να κρυφτούν, αναφέρει η Dailymail

Άρχισε να ουρλιάζει και να επαναλαμβάνει πως είναι γυναίκα του. Ο άντρας της δεν μπορούσε να μιλήσει και τα μάτια του άρχισαν να κλείνουν ενώ περίμεναν το ασθενοφόρο που έφτασε μετά από 25 λεπτά. Ήταν όμως πολύ αργά. Όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ήταν πολύ αργά", συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ