Δείτε την κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία, να σβήνει τα κεράκια των γενεθλίων της-Μεγάλωσε κι έγινε 17 και είναι μια κούκλα (φώτο)

Στις 25 Ιουλίου 1996 ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, που είχαν παντρευτεί ένα χρόνο πριν σε μια λαμπερή τελετή στο Λονδίνο, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.



Ήταν ένα κοριτσάκι, και καθώς τη χρονιά εκείνη διεξάγονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Ατλάντα, οι γονείς του το ονόμασαν του έδωσαν το «σύνθετο» όνομα Μαρία Ολυμπία. Η βάπτιση της έγινε στο Φανάρι, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, κι ένας από τους νονούς της ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος της Μεγάλης Βρετανίας.



Με τα χρόνια, το κοριτσάκι αυτό μεγάλωσε κι έγινε «σωστή» γυναίκα, στα 17 της, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο instagram της η μητέρα της, Μαρί Σαντάλ.



Σε μια από αυτές, εικονίζεται και ο πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον γιο του, Παύλο, στο κατάστρωμα της «Αφρόεσσας», του παραδοσιακού καϊκιού που έκανε δώρο ο Κωνσταντίνος στην Άννα Μαρία για τα γενέθλια της το 2005.



Η οικογένεια γιόρτασε τα 17α γενέθλια της Μαρίας Ολυμπία, που όλοι σχεδόν πια φωνάζουν απλά «Ολυμπία», στο Πόρτο Χέλι, όπου διαμένει η πρώην βασιλική οικογένεια.




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ