Κάλιο αργά παρά ποτέ: Στα 73 της η Τίνα Τάρνερ φόρεσε πράσινο νυφικό για να παντρευτεί τον επί 27 χρόνια σύντροφο της (φωτό)

Παντρεύτηκε μετά από πολλά χρόνια σχέσης με τον Erwin Bach η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Tina Turner, με μια σεμνή τελετή στην Ελβετία, όπου και μένουν.

Παντρεύτηκε μετά από πολλά χρόνια σχέσης με τον Erwin Bach η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Tina Turner, με μια σεμνή τελετή στην Ελβετία, όπου και μένουν.



Φορώντας πράσινη μεταξωτή τουαλέτα με μαύρες λεπτομέρειες από την σειρά Armani Prive η 73χρονη τραγουδίστρια της ποπ μουσικής ήταν πανευτυχής δηλώνοντας στο περιοδικό Hello «είναι ένα καταπληκτικό σημείο στην ζωή μου, όλα είναι καλά, δεν εύχομαι τίποτε άλλο, είμαι πολύ ευτυχισμένη». Η Τίνα παντρεύτηκε τον Γερμανό παραγωγό Erwin Bach, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για πολλά χρόνια στις όχθες της λίμνης της Ζυρίχης περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς μεταξύ των οποίων και οι Oprah Winfrey και Bryan Adams.



Για το φόρεμα της αποκάλυψε ότι το είδε σε μια επίδειξη στο Πεκίνο και το ερωτεύτηκε, κι ας ήταν πράσινο και όχι το παραδοσιακό λευκό.
Αντ' αυτού, λευκά φόρεσαν όλες οι γυναίκες καλεσμένοι και σμόκιν μαύρα οι άνδρες. Σύμφωνα με τα ελβετικά μέσα, εκατόν είκοσι ήταν οι καλεσμένοι οι οποίοι μετά την τελετή ακολούθησαν το ζεύγος στο σπίτι τους που βρίσκεται στο κτήμα Chateau Algonquin όπου δόθηκε δεξίωση. Την επομένη έφυγαν για ταξίδι μέλιτος στην Ιταλία.



Το ζευγάρι είναι μαζί 27 χρόνια και γνωρίστηκε τυχαία στο αεροδρόμιο Heathrow.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ