Jennifer Aniston: Η ηθοποιός ετοιμάζει βιβλίο με όλες τις «καυτές» λεπτομέρειες της ζωής της - Να ανησυχεί o Brad Pitt; (φωτό)

Ποιο είναι το κύριο θέμα της αυτοβιογραφίας της;

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Jennifer Aniston έχει δεχθεί σφοδρή κριτική για ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Για τον «αποτυχημένο» γάμο της με τον Brad Pitt, για το γεγονός ότι δεν έγινε μητέρα, για τις πλαστικές επεμβάσεις και η λίστα δεν έχει σταματημό.

Μετά από χρόνια σιωπής και διακριτικότητας από την ίδια θα εκδώσει βιβλίο με τα απομνημονεύματα της. 

Σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντος της: «Η Jen είναι επιτέλους έτοιμη να τα πει όλα», «Συνειδητοποίησε ότι η ζωή είναι μικρή, οπότε γιατί να μην το κάνει τώρα;».

Το In Touch Weekly γράφει: «Η διάσημη ηθοποιός θα μιλήσει και για την πολυτάραχη προσωπική της ζωή, αλλά και θα σχολιάσει τον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ»

Ποιο είναι το θέμα το βιβλίο της;

«Προφανώς θα γράψει για την εκτίναξη της φήμης στο Friends και για το πώς διαχειρίστηκε μερικές διαμάχες με άλλες διασημότητες όλα αυτά τα χρόνια», λέει η πηγή. «Αλλά το μυστικό της για να παραμείνει υγιής σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της είναι ότι περιβάλλεται από έναν στενό κύκλο φίλων»

Το σίγουρο είναι ότι αν τελικά κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά της, πολλοί είναι αυτοί που θα τρέξουν να τα προμηθευτούν θέλοντας να μάθουν λεπτομέρειες για τη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου αλλά και τις ατυχείς στιγμές της καριέρας της.

 Διαβάστε ακόμα: Jennifer Aniston: Η πολύ τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της – Την νέα τάση ακολούθησε η ηθοποιός – Το πιο κοντό καρέ που την έχουμε δει (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ