19χρονος δολοφόνησε ζευγάρι και άρχισε να τρώει το πρόσωπο του νεκρού - Είχε πάρει επικίνδυνα ναρκωτικά

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την φρικτή δολοφονία ενός μεσήλικου ζευγαριού στο γκαράζ του σπιτιού της στην Φλόριντα από έναν φοιτητή.

Λίγο πριν το έγκλημα, ο Χαρούφ δειπνούσε με συγγενείς του σε μια παμπ, από την οποία αποχώρησε μετά από μια διαφωνία. 

Τώρα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού στην επίθεση που πραγματοποίησε στις 15 Αυγούστου εναντίον του 59χρονου Τζον Στίβενς και της γυναίκας του, της 53χρονης Μισέλ Μισκόν, έξω από το σπίτι τους στην Τεκουέστα της Φλόριντα. Οι διωκτικές Αρχές τονίζουν πως θα επιδιώξουν να απαγγελθούν στον Χαρούφ κατηγορίες για ανθρωποκτονία σε πρώτο βαθμό, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με την θανατική ποινή.

Τα θύματα

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, βρήκαν τον δράστη, πρώην αθλητή του αμερικάνικου ποδοσφαίρου και παλαιστή με τα εσώρουχα του, να κάνει φωνές ζώων και να δαγκώνει το πρόσωπο του Στίβενς στην είσοδο του χώρου στάθμευσης της οικίας των θυμάτων.

Όταν συνελήφθη, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε πιει επικίνδυνα χημικά που είχε βρει στο γκαράζ του σπιτιού και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Daily Mail, εκεί είπε στους γιατρούς ότι έφαγε κάτι «χαλασμένο» και άρχισε να φτύνει ανθρώπινη σάρκα.

Ο ίδιος παρακάλεσε τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν αφού τον τράβηξαν από το σώμα του Στίβενς. «Πυροβολήστε με τώρα, αξίζω να πεθάνω», είπε ο Χαρούφ.

O δράστης με την μητέρα του

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο νεαρός, που ήταν υποδειγματικός φοιτητής, αθλητής και μέλος αδελφότητας στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Παρόμοιες υποθέσεις κανιβαλισμού στην Φλόριντα είχαν αποδοθεί σε ένα συνθετικό ναρκωτικό ονόματι «άλατα μπάνιου».

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών ( FBI) πραγματοποιεί έρευνες για να εξακριβώσει κατά πόσον ο Χαρούφ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Ο 19χρονος δράστης νοσηλεύτηκε για περίπου δύο μήνες έπειτα από την επίθεση. Ο πατέρας του τονίζει πως ο οισοφάγος του γιου του είχε καεί. Ο σερίφης Γουίλιαμ Σνάιντερ δήλωσε πως ο Χαρούφ ενδεχομένως να κατάπιε χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για χλοοτάπητες, τις οποίες βρήκε στο γκαράζ του ζευγαριού.

Παλαιότερη φωτό των θυμάτων της άγριας επίθεσης

Σύμφωνα με την δικογραφία, ένας αστυνομικός διέταξε τον Χαρούφ να αποτραβηχθεί από το σώμα του Στίβενς, ενώ ένας άλλος χρησιμοποίησε ηλεκτρικό όπλο αναισθητοποίησης στον δράστη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Σνάιντερ τόνισε πως οι αστυνομικοί δεν πυροβόλησαν τον Χαρούφ, υπό τον φόβο μήπως πετύχουν τον Στίβενς.

Στο τέλος, τα δαγκώματα ενός σκύλου της αστυνομίας κατάφεραν να αποτραβήξουν τον Χαρούφ από το σώμα του θύματος. Το πτώμα της Μισκόν βρέθηκε εντός του χώρου στάθμευσης.

Βίντεο δείχνει τον δράστη να κάνει περίεργους ήχους

Η μητέρα του, χωρίς να γνωρίζει για την επίθεση του γιου της, κάλεσε την αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνιση του. Όπως τόνισε στις αρχές ο γιος της συμπεριφερόταν περίεργα για περίπου μια εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι διέθετε υπερδυνάμεις και ότι ήταν σταλμένος στη Γη για να βοηθήσει ανθρώπους.

Οι γονείς του Χαρούφ με ανακοίνωση τους μέρες μετά την σφαγή, εξέφρασαν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια των θυμάτων, ζητώντας συγγνώμη από τον Τζεφ Φίσερ, γείτονα των θυμάτων, που μαχαιρώθηκε από τον δράστη καθώς προσπαθούσε να σώσει το ζευγάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ