Δεν θα κάνει δηλώσεις η Χίλαρι: Ο επικεφαλής εκστρατείας της έστειλε τους οπαδούς για... ύπνο!

Το δεξί χέρι της Χίλαρι Κλίντον έστειλε τους ψηφοφόρους της για... ξεκούραση & ύπνο, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχουν καταμετρηθεί όλες οι ψήφοι.

Πριν από λίγο ο Τζον Ποντέστα, επικεφαλής της εκστρατείας της Κλίντον, εμφανίστηκε στο Javits Center, όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει το «πάρτι» της υποψήφιας των Δημοκρατικών.

«Περιμένουμε ακόμη. Ερχονται ακόμη ψήφοι και πρέπει να καταμετρηθούν όλες. Κάθε μία μετράει. Σε κάποιες πολιτείες είναι πολύ οριακό το αποτέλεσμα. Δεν θα πούμε τίποτα άλλο απόψε», είπε ο Ποντέστα, στην πρώτη επίσημη αντίδραση από το «στρατόπεδο» της Κλίντον. Απευθυνόταν σε όσους είχαν απομείνει στο Javits Center, καθώς πολλοί είχαν αποχωρήσει ήδη, απογοητευμένοι και με δάκρυα στα μάτια.

Αλλά ακόμη και τους επίμονους, ο Ποντέστα τους έστειλε στο σπίτι τους. «Ακούστε με όλοι, πρέπει να πάτε στο σπίτι σας, να κοιμηθείτε. Θα έχουμε να πούμε περισσότερα αύριο», τους είπε, με το «στρατόπεδο» των Δημοκρατικών να μην προχωρούν σε αποδοχή της ήττας, παρά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

«Να γνωρίζετε ότι οι φωνές σας και ο ενθουσιασμός σας είναι πολύ σημαντικός για την Χίλαρι και για όλους μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλους σας, αλλά και για εκείνη. Εκανε μία καταπληκτική δουλειά και δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη δουλειά της. Θα είμαστε αύριο το πρωί πάλι μαζί», είπε στον κόσμο.

Μόλις κατέβηκε από το βήμα, άρχισαν να φεύγουν και οι τελευταίοι από το Javits Center, το οποίο άδειασε γρήγορα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ