Συγκίνηση για το οικογενειακό δράμα του Μάικλ Μπουμπλέ: "Σταματώ το τραγούδι μέχρι να γίνει καλά ο 3χρονος γιος μου"

Συγκίνηση έχει προκαλέση η είδηση πως ο Καναδός τραγουδιστής Μάικλ Μπουμπλέ σταματά το τραγούδι καθώς θέλει να αφιερωθεί στον αγώνα που δίνει ο 3χρονος γιος του  με τον καρκίνο. 

Ο μικρός Noah διαγνώστηκε με καρκίνο του ήπατος και σύμφωνα με τους γιατρούς, η χημειοθεραπείες θα διαρκέσουν τέσσερις εβδομάδες.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την διάγνωση που έγινε πρόσφατα κι επιβεβαίωσε ότι ο μεγαλύτερος γιος μας Νoah υποφέρει από καρκίνο, ήδη υποβάλλεται σε θεραπεία στις ΗΠA. Η Λουισάνα και εγώ πρέπει να βάλουμε στην αναμονή την καριέρα μας για να αφιερώσουμε όλο τον χρόνο μας και την προσοχή μας στον Νoah και να τον βοηθήσουμε να γίνει καλά. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να προσευχηθείτε για εμάς. Έχουμε μπροστά μας ένα μακρύ ταξίδι και ευχόμαστε ότι έχοντας στο πλευρό μας, την οικογένεια τους φίλους μας και τους θαυμαστές σε όλον τον κόσμο, θα νικήσουμε αυτή τη μάχη. Θεού θέλοντος», εγραφε το μήνυμα που έγραψε ο Μπουμπλέ μαζί με την σύζυγό του, την ηθοποιό, Λουισάνα Λοπιλάτο σε μήνυμάτου στο Facebook.

Φίλος και συνεργάτης του Μάικλ Μπουμπλέ, επιβεβαιώνει ότι ο Καναδός τραγουδιστής θα σταματήσει να τραγουδά, μέχρι να γίνει καλά ο μικρός γιος του. «Δεν θα τραγουδήσει ξανά μέχρι το παιδί να γίνει καλά! Είμαι σίγουρος!», είπε ο Καναδός μουσικός και φίλος του Μπουμπλέ, Ντέιβιντ Φόστερ στο Entertainment Tonight Canada.

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία μεγάλη δίνη. Όπως είναι φυσικό, όλα γύρω του έχουν σωπάσει και εκείνος βρίσκεται μέσα σε αυτή τη δίνη και δεν νομίζω να μπαίνει καθόλου στα social media. Σίγουρα όμως θα αισθάνεται την αγάπη εκατομμυρίων ανθρώπων!».

Ο Noah είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού που παντρεύτηκε το 2011. Ο δεύτερος γιος τους γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2016.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ