Υπόθεση «θρίλερ» στους Γαργαλιάνους – Τι κατέθεσε ο σύζυγος της 35χρονης μητέρας 4 παιδιών που βρέθηκε δολοφονημένη

Τα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία της Γεωργίας Φιλοπούλου, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές.

Οι αστυνιμικοί  αναζητούν τις απαντήσεις στο τι ήταν αυτό που ώθησε το δράστη να κόψει το νήμα της ζωής της 35χρονης μητέρας 4 παιδιών.

Στην Ασφάλεια έχει οδηγηθεί για να δώσει κατάθεση ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητό της, στην περιοχή Λεύκη των Γαργαλιάνων. Ο σύζυγός της είναι ο τελευταίος που είδε την Γεωργία Φιλοπούλου ζωντανή και ήταν ο ίδιος που τη βρήκε νεκρή μαζί με εργάτες που θα μάζευαν μαζί του ελιές στα χωράφια. 

Ο σύζυγός της, Αναστάσιος,κατέθεσε ότι είχαν κάποια προβλήματα ως ζευγάρι, χωρίς να τα προσδιορίζει με λεπτομέρειες, ενώ όπως φέρεται να υποστηρίζει, η γυναίκα  έφυγε αργά χθες το βράδυ από το σπίτι τους για «να πάει κάπου». 

Ο σύζυγος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του έφευγε συχνά για να βγει με τις φίλες της και να κάνει δικές της δουλειές. Την Πέμπτη το βράδυ, την τελευταία φορά που την είδε, έφυγε από το σπίτι τους «για να πάει σε μια δουλειά», όπως του είπε. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ.Νίκο Κωτακίδη που έκανε αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος και θα διενεργήσει στη συνέχεια νεκροψία και νεκροτομή, «τα πρώτα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος επήλθε από κακώσεις δια βολίδων πυροβόλου κυνηγετικού όπλου Δεν έχει εξεταστεί ακόμα το πτώμα και δεν μπορώ να πω αν ο πυροβολισμός ήταν εξ επαφής ".

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος είναι κάτοχος κυνηγετικού όπλου με άδεια. To όπλο έχει ήδη παραληφθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο σύζυγός της την αναζητούσε από τις 7:30 το πρωί, μέχρι που τη βρήκε μέσα στο αυτοκίνητό τους, πεσμένη στη θέση του συνοδηγού και το κεφάλι της να βρίσκεται μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η  γυναίκα βρέθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, έχοντας τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Η Γεωργία Φιλοπούλου πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 1 έως 10 ετών, είχε γίνει θέμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφού έφερε στη ζωή το πρώτο παιδί της Μεσσηνίας για το 2016. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ