Πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών σε Β. Λεβέντη: ‘’ Πάρε με στην Ένωση Κεντρώων, θα την απογειώσω’’

Η νυν τραγουδίστρια & πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών θέλει να γίνει βουλευτής με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Όπως λέει η Μαρία Αλεξάνδρου: «Η Βουλή είναι ένα μπ…έλο και θέλω να μπω ως βουλευτής για να το αναβαθμίσω!»

Η ίδια δηλώνει στην εφημερίδα Espresso για τον Βασίλη Λεβέντη: «Συμπαθώ πολύ τον κύριο Λεβέντη. Είναι ένας γλυκός παππούλης που τα λέει ωραία. Τον έβλεπα και παλιά στις εκπομπές που έκανε και διασκέδαζα. Νομίζω ότι θέλει να κάνει καλό στην Ελλάδα, αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι του κάνουν πόλεμο. Επειδή τον πούλησαν πολλοί βουλευτές του και έφυγαν, έχω να του κάνω την πρόταση να πάρει εμένα! Θέλω να γίνω βουλευτής και το κόμμα του κ. Λεβέντη είναι το καλύτερο. Νομίζω, θα μου ταιριάζει. Με εμένα το κόμμα του θα απογειωθεί! Περιμένω να το σκεφτεί και να μου απαντήσει».

Ενώ με μεγάλη αυτοπεποίθηση δηλώνει πως ήρθε η ώρα να προσφέρει στην χώρα, αν και λατρεύει το τραγούδι, θα προτιμήσει την πολιτική.

«Να δώσω χαρά στους Έλληνες. Και, επιτέλους, να δει ο κόσμος στη Βουλή ωραία και νέα πρόσωπα. Ίσως, αν μπω στην πολιτική, να αναγκάσω πολλούς να παρακολουθούν τις συζητήσεις, γιατί η Βουλή θα ομορφύνει. Σε τελική ανάλυση, είδαμε τι κατάφεραν όλοι που μας κυβέρνησαν. Εγώ τουλάχιστον, ό,τι κάνω το κάνω καλά!»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ