Κόκκινος συναγερμός στην Ελβετία: 1 νεκρός & 3 τραυματίες έξω από το ισλαμικό κέντρο της Ζυρίχης

Διέφυγε ο δράστης - Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό - Κλειστός και ο σταθμός του μετρό

Τρεις τραυματίες βρέθηκαν μπροστά στην πόρτα του Ισλαμικού κέντρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Blick, τρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ισλαμικό κέντρο στην Ζυρίχη. 
Σύμφωνα με την  αστυνομία βρέθηκε ένα ακόμη άτομο δίπλα στο κτίριο, νεκρό, χωρίς να διευκρινίσει αν ήταν ο δράστης ή κάποιο τέταρτο θύμα.

Την επίθεση επιβεβαίωσε η ελβετική αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή και διεξάγει έρευνα. Όπως ανέφεραν οι ελβετικές αρχές, οι τρεις τραυματίες βρέθηκαν ακριβώς μπροστά στην πόρτα του ισλαμικού κέντρου, ενώ ο δράστης διέφυγε αμέσως.

Το ισλαμικό κέντρο στη Ζυρίχη βρίσκεται πολύ κοντά στον σταθμό του μετρό στην περιοχή, γεγονός που έχει αυξήσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο ετοιμότητα, ενώ στο σημείο δεν κάνουν στάση οι συρμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Οι τρεις τραυματίες έχουν επιβεβαιωθεί από τις ελβετικές αρχές. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, ο αριθμός των τραυματιών δεν αποκλείεται να αυξηθεί, καθώς το κτίριο ήταν γεμάτο κόσμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ