Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί ο Κ. Χρυσόγονος: «Έχω να δω τον Τσίπρα 2 χρόνια - Μάλλον ενημερώνεται για την Ευρώπη από τον Καρανίκα»

Αντιδράσεις προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η ραδιοφωνική συνέντευξη του ευρωβουλευτή του κόμματος Κώστα Χρυσόγονου

Μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσόγονος  διαμαρτυρήθηκε πως ο πρωθυπουργός επιλέγει άλλους για να ενημερωθεί. Όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, «δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από τον Μάρτιο του 2015, που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε κατ' ίδιαν τον έχω δει» ανέφερε, για να προσθέσει: «προφανώς ενημερώνεται (σ.σ. ο πρωθυπουργός) για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».

Σε ερώτηση αν πιστεύει πως ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς αναφέρει, απάντησε: «Αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι. Από 'και και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μαξίμου.

Εμφανώς ενοχλημένοι κυβερνητικοί κύκλοι απαντούσαν λίγη ώρα μετά ότι ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών. 'Αλλωστε, εξηγούσαν οι ίδιοι κύκλοι, αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει.

Σε αυστηρή πολιτική αποδοκιμασία του ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου προχώρησε, λίγο αργότερα και ο επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σε ανάρτησή του, στο twitter, σχολίασε: «Είπα στον συνάδελφο Χρυσόγονο ότι η δήλωσή του για τον πρωθυπουργό και την ενημέρωση του για τα ευρωπαϊκά θέματα, είναι άστοχη και άκομψη».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ