Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Εύα Μέντες μετά από 6 μήνες: έλαμπε η ωραία μαμά, σύζυγος του Ράιαν Γκόσλνγκ

Στα εγκαίνια νέου καταστήματος της New York & Company στο Μαιάμι, παραβρέθηκε η ηθοποιός Εύα Μέντες, κάνοντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από 6 μήνες. 

 
Με καταγωγή από την Κούβα, ηθοποιός, σύζυγος του ηθοποιού Ράιαν Γκόσλινγκ και μητέρα δύο κοριτσιών, η Εύα Μέντες έχει και δική της συλλογή με ρούχα (Eva Mendes Collection), την οποία προωθεί μέσω της New York & Company.
 
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Shape, η ηθοποιός δήλωσε ότι προτιμάει να αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της στην οικογένειά της.
 
«Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος για μένα είναι ότι μου αρέσει να μένω σπίτι. Προτιμώ να είμαι με τα κορίτσια μας» είπε, δικαιολογώντας έτσι και την απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας.
 
Η καινούρια της συλλογή αποτελείται από ρούχα, υποδήματα, τσάντες και κοσμήματα.
 
Σύμφωνα με το CNN, την ημέρα των εγκαινίων η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η Eva Mendes Collection θα είναι διαθέσιμη σε 50 shop-in-shops και 19 Eva Mendes μπουτίκ.
 
«Ήταν σημαντικό για μένα η ανοιξιάτικη συλλογή να περιλαμβάνει κάτι για την καθεμία και γι αυτό προσφέρουμε διαφορετικά στυλ και όλα τα μεγέθη από 0 έως 20. Ελπίζω ακόμη περισσότερες γυναίκες να μπορέσουν να βρουν ρούχα που ταιριάζουν με το προσωπικό τους γούστο και τον τρόπο ζωής τους», δήλωσε η 43χρονη ηθοποιός.
 
 
«Είμαι ενθουσιασμένη για το άνοιγμα περισσότερων καταστημάτων, κυρίως στην περιοχή του Μαϊάμι. Γεννήθηκα στο Μαϊάμι, είναι πάντα η αγαπημένη μου πόλη» πρόσθεσε η Εύα Μέντες.
Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ