Η σπείρα των χρηματοκιβωτίων «ξαναχτύπησε» τρεις φορές μέσα σε 11 λεπτά

«Χτύπησε» ξανά η σπείρα των χρηματοκιβωτίων, η οποία φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο μεγάλες εταιρείες σε Αττική και Βοιωτία. 

Τριπλό ήταν τα ξημερώματα της Τετάρτης το νέο χτύπημα που αποδίδεται σε μια από τις τέσσερις σπείρες των χρηματοκιβωτίων που δρουν σε Αττική και Βοιωτία.

Αρχικός τους στόχος ήταν λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα μια διαφημιστική εταιρεία τα γραφεία της οποία βρίσκονται στη συμβολή των οδών Κομοτηνής και Ημαθίας.

Αφού παραβίασαν παράθυρο στο ισόγειο οι έξι άνδρες μπήκαν στα γραφεία της εταιρείας, χωρίς να έχει διακριβωθεί τι ακριβώς πήραν, και στη συνέχεια με βαριοπούλες στα χέρια γκρέμισαν τη μεσοτοιχεία μπαίνοντας με τον τρόπο αυτό στα γραφεία μιας εταιρείας γραφικής ύλης από όπου άρπαξαν ένα χρηματοκιβώτιο.

Η δράση τους, όμως, δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια διέρρηξαν τα γραφεία και άλλης μιας διαφημιστικής εταιρείας που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο.

Στη συνέχεια οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους έξι ληστές με ένα Toyota Corola που είχαν κλέψει πριν από τέσσερις ημέρες από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί βρήκαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο καμμένο στο Μενίδι και μέσα σε αυτό δύο χρηματοκιβώτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ