10 «νόστιμα» σχέδια για τα νύχια σας - αυτά τα νύχια σου ρχεται να τα φας (φωτό)

Γιατί έχετε όρεξη σήμερα; Για hamburger, για φράουλες ή για γλυκό; Ό,τι κι αν προτιμάτε μπορείτε να το έχετε εύκολα στα χέρια σας, ή μάλλον... στα νύχια σας, παίρνοντας ιδέες από τα παρακάτω σχέδια

Γιατί έχετε όρεξη σήμερα; Για hamburger, για φράουλες ή για γλυκό; Ό,τι κι αν προτιμάτε μπορείτε να το έχετε εύκολα στα χέρια σας, ή μάλλον... στα νύχια σας, παίρνοντας ιδέες από τα παρακάτω σχέδια που προτείνει το mama365.gr και που μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε και μόνες σας!

Κάντε τα σαλάτα



Για το πράσινο χρώμα της βάσης, η blogger Never Too Much Glitter συνδύασε ένα μουσταρδί με ένα γκριζο-μπλε μανό. Στη συνέχεια, πρόσθεσε μικρά «σαλατικά» διακοσμητικά, όπως βραστά αυγά και αγγούρια, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο Etsy.com.

Πατάτες τηγανιτές



Η nail-art blogger Burkatron χρησιμοποίησε μαύρο πενάκι, ειδικό για σχέδια στα νύχια, για να ζωγραφίσει τις τηγανιτές πατάτες. Δοκιμάστε το και θα δείτε πως δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να κάνετε αυτό το σχέδιο και μόνες σας.

Καλαμπόκι



Σε ποιον δεν αρέσει το καλαμπόκι; Εντυπωσιάστε τους με αυτό το πρωτότυπο σχέδιο!

Ξυλάκι γρανίτα



Η ζέστη μπορεί να είναι ανυπόφορη αλλά με τέτοια νύχια θα φέρετε σίγουρα λίγη δροσιά στη ζωή σας!

Ζουμερά burgers



Πώς θέλετε τα burger σας; Δέκα με απ'όλα, παρακαλώ!

Φραουλίτσες



Μπορεί να μην είναι φρούτο «της εποχής», όμως σίγουρα τα νύχια-φράουλες θα σας φτιάξουν τη διάθεση, ενώ δεν είναι δύσκολο να τα κάνετε και μόνη σας.

Ζαχαρωτά



Έχετε όρεξη για ζαχαρωτά και ζελεδένιες καραμελίτσες; Να μία ωραία ιδέα για το επόμενο παιδικό πάρτι στο οποίο θα σας καλέσουν!

Καρπούζι



Λατρεύετε το παγωμένο καρπούζι; Με το σχέδιο αυτό θα γλύφετε τα δάχτυλά σας!

Cupcake



Υπάρχουν πολλά σχέδια νυχιών με cupcakes, όμως το συγκεκριμένο έχει χαρούμενο, ποπ ύφος και είναι εύκολο να το φτιάξετε και μόνη σας.

Φρούτα για όλους



Αν δεν έχετε αποφασίσει ποιο είναι το αγαπημένο σας φρούτο ή λαχανικό για τα νύχια σας, γιατί δεν τα δοκιμάζετε όλα; Η blogger Polly Polish κρατά στα δάχτυλά της μπρόκολα, φράουλες, αβοκάντο, μήλα και καλαμπόκια! Πώς τα καταφέρνει;
Υλικά για να κάνετε μόνη σας nail-art:
Το μυστικό της επιτυχίας στο nail-art δεν είναι μόνο να «πιάνουν» τα χέρια σας, αλλά και να έχετε τα κατάλληλα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις μικροσκοπικές λεπτομέρειες που απαιτεί κάθε σχέδιο για να δείχνει τέλειο. Πού θα τα βρείτε;
-Στο nded.gr θα βρείτε τεχνητά διαμαντάκια, λουλουδάκια, στρασάκια σε συσκευασίες από λίγα έως εκατοντάδες τεμάχια και τιμές που ξεκινούν από 0,20 λεπτά ανά διακοσμητικό. Θα βρείτε ακόμα στάμπες, αυτοκόλλητα, αλλά και βερνίκια σε μορφή στυλό για λεπτομερή σχέδια.
-Μεγάλη ποικιλία σε διακοσμητικά θα βρείτε και στο star-nails.gr, σε διάφορα σχέδια, όπως φτερά και φύλλα αλλά και τρουκς και όλες τις απαραίτητες κόλες για να σταθούν αυτά στα νύχια σας. Οι τιμές στα διακοσμητικά κυμαίνονται στα 6-7 ευρώ, για συσκευασίες των 10 τεμαχίων.
-Τέλος, στο nails-hair.gr διατίθεται ποικιλία σε πρωτότυπα είδη nail-art, όπως πολύχρωμες μπιλίτσες που θυμίζουν χαβιάρι με 1 ευρώ, αλυσίδες, δαντέλες, αλλά και βερνίκια σε μορφή liner από 2 ευρώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ