Αηδιαστικό! Αυνανιζόταν και έβαζε το " ποτό" του στο μπουκάλι με το νερό της συνάδελφου του (ΦΩΤΟ)

Είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες

Ο Στίβενς Μιλανκάστρο, ή αλλιώς Στίβενς Μίλαν, για μεγάλο χρονικό διάστημα αυνανιζόταν στη δουλειά του και εκσπερμάτωνε μέσα στο μπουκάλι νερό, το βάζο με το μέλι και πάνω στο ποντίκι του κομπιούτερ μιας γυναίκας συναδέλφου του.

Η αηδιαστική του δραστηριότητα έγινε γνωστή όταν  το κλειστό κύκλωμα που ήταν τοποθετημένο στο χώρο εργασίας του, τον «έπιασε» να αυνανίζεται και μετά να τοποθετεί το σπέρμα του στο μπουκάλι που έπινε νερό μια συνάδελφός του, αλλά και στο βάζο με το μέλι που είχε στο γραφείο της.

Η νεαρή κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, πέταξε δύο φορές το μπουκάλι με το νερό επειδή ήταν... θολό, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο με το μέλι και έτσι δεν κατάλαβε ότι και εκεί ο δράστης είχε αφήσει το σπέρμα του.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν βρήκε «λεκιασμένο» μέχρι και το ποντίκι του υπολογιστή της. Τότε κατήγγειλε το περιστατικό στους ανωτέρους της με αποτέλεσμα εκείνοι να ενεργοποιήσουν αμέσως το κύκλωμα κλειστής παρακολούθησης και να διαπιστώσουν την αρρωστημένη πράξη του 27χρονου δράστη. 

Όπως αναφέρουν οι Los Angeles Times, ο Μιλανκάστρο  από την Καλιφόρνια συνελήφθη στις 21 Νοεμβρίου για σεξουαλική επίθεση στο γραφείο και για ανάρμοστες πράξεις, και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης τριών ετών ενώ η δίκη του θα διεξαχθεί στις αρχές του 2018.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ