Γενναία Selena Gomez: Σε κλινική ξανά για την κατάθλιψη - Την "ρίχνει" ο λύκος, το αυτοάνοσο της από το 2013...

Eπέστρεψε για 2 εβδομάδες στο κέντρο αποκατάστασης η τραγουδίστρια...

Την δύσκολη μάχη με την κατάθλιψη συνεχίζει να δίνει η Selena Gomez εξαιτίας του αυτοάνοσου νοσήματος που την ταλαιπωρεί.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, μιλώντας για τις μέρες που έμεινε στην κλινική στη Νέα Υόρκη, τονίζει πως: “Ένιωθε πως χρειαζόταν να αποδράσει και να επικεντρωθεί στον εαυτό της χωρίς περισπασμούς. Θέλει να ξαναπάει αργότερα μέσα στη χρονιά στο συγκεκριμένο κέντρο. Νιώθει και δείχνει απίστευτη”.

AΑξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Selena μπαίνει σε κλινική αποκατάστασης μιας και το 2016 είχε εισαχθεί ξανά εθελοντικά σε κέντρο αποκατάστασης ζητώντας θεραπεία για το σοβαρότατο αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί. Τον λύκο με τον οποίο και διαγνώστηκε το 2013.

“Διαγνώστηκα με λύκο και χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες. Γι’ αυτό το λόγο τα σταμάτησα όλα, θα μπορούσα να είχα πάθει εγκεφαλικό. Δεν έχω άλλη επιλογή! Αισθάνομαι τον πόνο! Έχω χιλιάδες ερωτηματικά στο μυαλό μου, τα ξεπερνάω και προχωράω!”, είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ