Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Νέα τροπή στην εξαφάνιση των δύο αδελφών από το Δήλεσι- «Φύγαμε για να γλυτώσουμε από τη σωματική βία»

Οι δύο αδελφές 16 και και 17 ετών είπαν στους αστυνομικούς έφυγαν από το σπίτι τους για να γλιτώσουν από την λεκτική και κυρίως τη σωματική βία από τους γονείς τους.

Εξελίξεις είχαμε στην περίεργη αυτή υπόθεση, με τα δύο κορίτσια που είναι καλά στην υγεία τους να δηλώνουν πως δέχονται λεκτική και σωματική βία από τους γονείς.

Αποτέλεσμα της καταγγελίας τους ήταν να σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των γονέων τους.

Τα κορίτσια, 16 και 17 ετών, εντοπίστηκαν μετά από επικοινωνία που είχε μαζί τους το «Χαμόγελο του Παιδιού», με την βοήθεια και 19χρονου φίλου τους που ήταν μαζί τους.

Οι δύο αδελφές βρέθηκαν στο Ναύπλιο και πλέον θα εξεταστούν στην Αθήνα όπου μεταφέρθηκαν από παιδοψυχολόγο του νοσοκομείου Παίδων. 

Η 17χρονη Ντενίσα και η 16χρονη Εμμανουέλα φέρονται να αποκάλυψαν πως υπήρχαν συχνές σκηνές βίας από τους γονείς τους εναντίον τους.

O 19χρονος ο οποίος είχε ενημερώσει τον πατέρα του για τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι δυο φίλες του φαίνεται να είναι εκείνος που τις έπεισε να μιλήσουν στην αστυνομία.

«Η μια η κοπέλα ήταν συμμαθήτρια του γιου μου και έρχεται και μου λέει ο γιος μου πριν εξαφανιστεί: Θέλω να βοηθήσω κάποια κορίτσια τα οποία αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα και θέλουν να φύγουν από το σπίτι τους. Και τον συμβούλευσα ότι τα κορίτσια θα τα λύσουν τα προβλήματά τους με τους γονείς τους, δεν θέλω να ανακατευτείς εσύ. Επειδή ο γιος μου είναι καλό παιδί  και ψυχοπονιάρης μου είπε:"Εγώ μπαμπά θα τις βοηθήσω" αλλά δεν περίμενα να εξαφανιστούν και να μην μπορώ να επικοινωνήσω κι εγώ μαζί του. Τον παρακαλώ πολύ να γυρίσει πίσω γιατί είναι πολύ άσχημο που έχει εξαφανιστεί μαζί με τα κορίτσια και είναι μικρά παιδιά δεν μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματά τους. Πρέπει να γυρίσουν γιατί ανησυχούμε  και θα τα βοηθήσουμε εμείς» είχε δηλώσει στο protothema.gr o πατέρας του 19χρονου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ