Γιατί δεν έχει προχωρήσει η δωρεά του Γιώργου Μαυρίδη στο ΑΧΕΠΑ;

Μέσα από τη συμμετοχή του παρουσιαστή σε ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, «Nomads», και τα κέρδη που είχε από αυτό τα δώρισε στο ΑΧΕΠΑ για την ανακατασκευή της Παιδογκολογικής Μονάδας του νοσοκομείου, αλλά δυστυχώς το έργο δεν έχει καν αρχίσει.

Το έργο, όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», έχει κοστολογηθεί στα €140.000 κι η δωρεά του παρουσιαστή φτάνει τα €40.000. Το υπόλοιπο πόσο θα καλυπτόταν μέσω χορηγιών που θα έβρισκε ο ΑΝΤ1, ο οποίος προσπάθησε να μειώσει το κόστος της ανακατασκευής με δικό του συνεργείο, με επικεφαλής τον Σπύρο Σούλη. Εντούτοις, όλα έχουν καθυστερήσει λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Ο Αναστάσιος Σπανός, διοικητής και πρόεδρος του Δ.Σ. του ΑΧΕΠΑ, τόνισε: «Η τετράμηνη καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ο τρόπος που θα πραγματοποιηθεί η δωρεά. Το νοσοκομείο δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συμβάλλει στην ανακατασκευή της μονάδας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ