Οι 30 κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο -Χειμώνα 2018 – 2019 (φωτο)

Τα χτενίσματα που επικράτησαν ήταν σε γενικές γραμμές βασισμένα στην φυσική ομορφιά και το ανέμελο στυλ.

Οι κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας παρουσίασαν μαζί με τα ρούχα, τα παπούτσια και τις τσάντες της σεζόν, τις τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019.

Τα χτενίσματα που επικράτησαν ήταν σε γενικές γραμμές βασισμένα στην φυσική ομορφιά και το ανέμελο στυλ. Ανάλαφρες μπούκλες, messy buns, πλεξούδες και αλογοουρές όλων των ειδών ήταν μερικά από τα κορυφαία hair trends που είδαμε στις πασαρέλες. Βέβαια δεν έλειψαν και οι υπερβολές, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε κάθε επίδειξη μόδας.

Τα αξεσουάρ των μαλλιών διατήρησαν επίσης ένα κλασσικό και απλό στυλ, με τις κορώνες και τις τιάρες να ολοκληρώνουν τις πιο extreme εμφανίσεις.

Ανακαλύψτε λοιπόν τα χρώματα στα μαλλιά, τα χτενίσματα και τα αξεσουάρ που θα φορεθούν το Φθινόπωρο και το Χειμώνα, όπως παρουσιάστηκαν στις εβδομάδες μόδας.

Κορυφαίες αποχρώσεις μαλλιών για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019

Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας και συγκεκριμένα στο χρώμα τους, τότε η λίστα με τις τοπ αποχρώσεις μαλλιών που ακολουθεί θα σας δώσει τη λύση. Πρόκειται για χρώματα μαλλιών που καλύπτουν όλα τα γούστα, από το σκούρο μέχρι το πιο ανοιχτό, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι extreme αποχρώσεις για τις πιο τολμηρές.

Deep Chestnut Brown – Σκούρο καστανό σοκολατί
 

Οι αποχρώσεις των μαλλιών συνήθως γίνονται πιο σκούρες κατά τους κρύους μήνες του χρόνου. Έτσι, και φέτος στην κορυφή των χρωμάτων στα μαλλιά θα δούμε το σκούρο καστανό σοκολατί σε διάφορους τόνους.

Πρόκειται για μια απόχρωση που έχει θερμή βάση και ταιριάζει σχεδόν με όλες τις επιδερμίδες. Αν μάλιστα πετύχει το χρώμα της βαφής, τότε το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό.

Ανοιχτό καστανό

Αν προτιμάτε μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση στα μαλλιά σας από αυτή του σκούρου καστανού σοκολατί, τότε το ανοιχτό καστανό είναι ιδανικό για εσάς. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 που αποπνέει δυναμικότητα και απλότητα με φυσικό αποτέλεσμα.

 

Dirty Blonde – Ψυχρό ανοιχτό ξανθό έως ξανθό σκούρο

Στις πασαρέλες του Φθινοπώρου / Χειμώνα 2018 – 2019 είδαμε πολύ την απόχρωση του dirty blonde με σκούρες ρίζες στα μαλλιά. Πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με την γενική διάθεση της εποχής, η οποία δεν είναι άλλη από την ανέμελη και φυσική ομορφιά.

Η απόχρωση του dirty blonde αποτελεί μια πολύ ωραία μετάβαση από τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού στις πιο κρύες και ξηρές ημέρες του χειμώνα.

Bleach Blonde – Ξανθό ξάνοιγμα

Το ξάνοιγμα σε ξανθές αποχρώσεις είναι μια διαχρονική επιλογή και μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις μαλλιών για το 2018 γενικότερα. Αναζητήστε τον ιδανικό τόνο για την δική σας επιδερμίδα και δημιουργήστε εκπληκτικά χτενίσματα.

 
Κόκκινα μαλλιά

Οι κόκκινες αποχρώσεις στα μαλλιά θα αποτελέσουν φέτος κορυφαία επιλογή. Επομένως, αν είστε κοκκινομάλλα δεν χρειάζεται να ψάχνετε τη νέα απόχρωση που θα κάνετε στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019, απλά επενδύστε στο να διατηρήσετε ζωντανό και όμορφο το φυσικό σας χρώμα.

Αν πάλι θέλετε να κάνετε τα μαλλιά σας κόκκινα, μπορείτε να προτιμήσετε οποιονδήποτε τόνο σας αρέσει και σας κολακεύει.

Καρέ μαλλιά σε νέον παστέλ αποχρώσεις

Αν όμως σας αρέσουν οι πειραματισμοί και τα ιδιαίτερα χρώματα, τότε αυτή είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2018 – 2019 που θα σας ταιριάξει γάντι. Πρόκειται για το κοντό καρέ κούρεμα σε νέον παστέλ αποχρώσεις που το είδαμε κατά κόρον στις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας.

Τολμήστε το και κάντε την εμφάνιση σας ξεχωριστή.

 

Κορυφαίες τάσεις στα χτενίσματα μαλλιών για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019

Αφού είδαμε τις τοπ αποχρώσεις στα μαλλιά για τη σεζόν, σειρά έχουν τα χτενίσματα. Πως να πιάσετε λοιπόν τα μαλλιά σας; Ανακαλύψτε όλες τις τάσεις στα μαλλιά για το φετινό Φθινόπωρο / Χειμώνα και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση.

Φυσικά μαλλιά

Το βασικό στοιχείο στα χτενίσματα της σεζόν είναι το ανέμελο και φυσικό στυλ. Επομένως, τα ίσια, σγουρά ή σπαστά μαλλιά είναι όμορφα όταν είναι φυσικά, ακόμη κι αν φριζάρουν ελαφρώς ή δείχνουν ανέμελα χτενισμένα.

Κάντε λοιπόν στην άκρη τα εργαλεία και προϊόντα styling και απολαύστε τη φυσική υφή των μαλλιών σας, αφήνοντας τα λιτά ή πιάνοντας τα ψηλά.

 

Επιμελώς ατημέλητες και ανάλαφρες κυματιστές μπούκλες

Μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 είναι και οι ανάλαφρες, επιμελώς ατημέλητες κυματιστές μπούκλες. Πρόκειται για ένα ανάλαφρο χτένισμα που διατηρεί τον αέρα της παραλίας και μπορεί να φορεθεί με τα πάντα.

Για να τις αποκτήσετε δεν χρειάζεται να κάθεστε με τις ώρες και να καίτε τα μαλλιά σας με τα εργαλεία styling με θερμότητα. Υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι για να δημιουργήσετε υπέροχες ανάλαφρες κυματιστές μπούκλες, όπως είναι οι πλεξούδες.

Χωρίστρα στη μέση

Στις τάσεις των μαλλιών για τη σεζόν κυριάρχησε επίσης η κομψή και ανέμελη χωρίστρα στη μέση. Πρόκειται για ένα από τα πιο απλά χτενίσματα που αποπνέει αυτοπεποίθηση με ήπιο τρόπο. Μπορεί να συνδυαστεί τόσο με λιτά μαλλιά, όσο και με πιασμένα.

 

Ατημέλητο κοντό καρέ με χωρίστρα στη μέση

Ακόμη πιο αισθητή έκανε την παρουσία του στις πασαρέλες των διάσημων οίκων για τη σεζόν το midi bob, γνωστό και ως κοντό καρέ με χωρίστρα στη μέση. Πρόκειται για ένα κλασσικό και πολύ πρακτικό χτένισμα που είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες. Μπορεί να φορεθεί τόσο στο σχολείο, όσο και στο γραφείο, χτενίζοντας το με ποικίλους τρόπους.

 

Curtain bangs – Αφέλειες χωρισμένες στην μέση

Ένα από τα γυναικεία κουρέματα του 2018 που θα κυριαρχήσουν αυτή την περίοδο του χρόνου είναι οι curtain bangs. Πρόκειται για τις αφέλειες με χωρίστρα στη μέση που πηγαίνουν πλάγια. Τα υπόλοιπα μαλλιά μπορούν να παραμείνουν λιτά ή να πιαστούν ψηλά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο είδος αφέλειας ταιριάζει κυρίως σε οβάλ ή τετράγωνο πρόσωπο.

Πλάγια φράντζα

Μια ακόμη από τις κορυφαίες φθινοπωρινές και χειμερινές τάσεις στα μαλλιά είναι οι πλάγιες αφέλειες – φράντζα. Πλαισιώνουν με ωραίο τρόπο το πρόσωπο και είναι ένας ιδανικός τύπος φράντζας για γυναίκες με στρογγυλό σχήμα προσώπου, σχήμα καρδιάς ή τετράγωνο. Προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε χτένισμα και είναι πολύ μοντέρνες. Μπορούν να πιαστούν στο πλάι απλά ή με πλεξούδα, να πέσουν ανάλαφρα στο μέτωπο, είτε να πιαστούν ψηλά.

Κάνοντας στα μαλλιά σας μια πλάγια φράντζα μπορείτε να παίξετε με τις φωτοσκιάσεις, την συμμετρία και τις γωνίες του προσώπου σας.

Πλεξούδες

Οι πλεξούδες αποτελούν ένα ρομαντικό, αιθέριο και διαχρονικά θηλυκό χτένισμα που επιλέγουν οι γυναίκες για κάθε τους εμφάνιση. Οι παραλλαγές και τα είδη τους είναι πολλά και μπορούν να απογειώσουν ακόμη και το πιο απλό χτένισμα.

Κάντε μια πλεξούδα για να πιάσετε την φράντζα σας στη μια πλευρά ή και στις δυο, πλαισιώνοντας με έναν όμορφο τρόπο το πρόσωπο σας. Δημιουργήστε έναν κότσο ή ένα updo και στολίστε το με μια πλεξούδα, είτε επιλέξτε να κάντε μια κοτσίδα. Εναλλακτικά δοκιμάστε να κάνετε πλεξούδες με όλα τα μαλλιά σας πιασμένα σε boho, ρομαντικό ή κλασσικό ύφος.

 

Αλογοουρές

Οι αλογοουρές είναι μια ακόμη από τις διαχρονικές και πολυαγαπημένες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019. Είναι πρακτικές, βολικές και πάντα στην μόδα. Υπάρχουν αλογοουρές πιο αθλητικές, boho και χαλαρές, ενώ άλλες είναι πιο κομψές, παιχνιδιάρικες και εκλεπτυσμένες.

Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορεί να συνδυαστεί με κάθε στυλ ντυσίματος και να απογειώσει την εμφάνιση σας. Επίσης, έχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων με τις χαμηλές ή ψηλές να αποτελούν τις πιο δημοφιλείς.

Όγκος και κίνηση

Μπορεί τα slicked back hair να αποτελέσουν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019, όμως και τα μαλλιά με όγκο και κίνηση θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. «Όσο περισσότερο όγκο έχει το χτένισμα, τόσο το καλύτερο», δήλωσαν οι ειδικοί.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (23)

Εξάλλου, τα χτενίσματα με πλούσιο όγκο και κίνηση, που αποπνέουν έναν αέρα της δεκαετίας του ’60, είναι πολύ θηλυκά και σαγηνευτικά.

Κρεπαρισμένα ροκ χτενίσματα

Εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’80 τα κρεπαρισμένα ροκ χτενίσματα ξεχώρισαν στις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας. Πρόκειται για μαλλιά χτενισμένα με όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού, τα οποία είναι ιδανικά για πιο ροκ – punk στυλ ντυσίματα.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (13)

Επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα

Οι τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 έχουν γενικότερα μια πιο φυσική, ανέμελη και χαλαρή διάθεση. Κάντε λοιπόν στην άκρη την βούρτσα και υιοθετήστε ένα πιο ανάλαφρο και τεμπέλικο πιάσιμο μαλλιών.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (15)

Τι σημαίνει αυτό; Αντί να παιδεύεστε να τα ξεμπερδέψετε ή να τα χτενίσετε πολύ καλά, απλά πιάστε τα σε μια επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά ή έναν κότσο και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Ιδιαίτερα σινιόν

Τα σινιόν είναι σε γενικές γραμμές κλασσικά, διαχρονικά και κομψά, αλλά στη σεζόν αυτή γίνονται περισσότερο δημιουργικά και μοιάζουν με έργα τέχνης. Πρόκειται για χτενίσματα ιδανικά για όλες τις περιστάσεις. Φοριούνται από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις βραδινές εξόδους σας και τις επίσημες εκδηλώσεις.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (16)

Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει μοντέρνα και ξεχωριστά σινιόν με twisted στοιχεία, συνδυασμένα με αλογοουρά, είτε με ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (17)

 

Ανέμελοι κότσοι

Τα λεγόμενα messy bun είναι διαχρονικά και πάρα πολύ εύκολα στην δημιουργία τους. Πρόκειται για ένα από τα τεμπέλικα χτενίσματα που μπορεί να δημιουργήσει ακόμη και ένα μικρό κορίτσι. Ωστόσο, οι διάσημοι σχεδιαστές παρουσίασαν στις τάσεις της εποχής μερικές υπέροχες παραλλαγές απλών, αλλά εντυπωσιακών ανέμελων κότσων.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (18)

Κάποιοι χρησιμοποίησαν headband και κοκαλάκια για να τους στολίσουν, ενώ άλλοι απλά συνδύασαν τον ανέμελο κότσο με πλεξούδες.

 

Ανέμελο wet look

Μια από τις μη αναμενόμενες κορυφαίες τάσεις για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 είναι αυτή του wet look. Χτενίσματα με τα μαλλιά να μοιάζουν βρεγμένα και συνήθως τραβηγμένα προς τα πίσω θα είναι must για την εποχή. Μπορούν να δημιουργηθούν τόσο με νερό, όσο και με ζελέ και να δείχνουν εξίσου εντυπωσιακά.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (19)

Το συγκεκριμένο hairstyle μπορεί να φορεθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και να αποτελέσει ένα υπέροχο επίσημο – βραδινό χτένισμα.

Slicked Back Hair

Με τα μαλλιά τραβηγμένα όλα προς τα πίσω και συνήθως σε wet style, οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας εισήγαγαν στις τάσεις του Φθινοπώρου και του Χειμώνα τα slicked back hair.

Το κορυφαίο αυτό χτένισμα μπορεί να δημιουργηθεί τόσο με τα μαλλιά λιτά, όσο και με πιασμένα σε αλογοουρά ή κότσο.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (21)

Συνδυάστε το με ένα δερμάτινο, μαύρο και μινιμαλιστικό ντύσιμο και απογειώστε την εμφάνιση σας. Βέβαια, τα slicked back hair μπορούν να φορεθούν εξίσου και με άλλα στυλ συνόλων.

Κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ μαλλιών για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019

Ένα χτένισμα όμως μπορεί να απογειωθεί πλήρως με τη χρήση των αξεσουάρ μαλλιών. Προσδίδουν ύφος, στυλ και πολλές φορές λάμψη στα μαλλιά, μεταμορφώνοντας εντελώς το look. Δείτε λοιπόν ποια θα είναι τα top hair accessories για την σεζόν.

Όλα τα είδη Headband

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (24)

Μια από τις τάσεις για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 που αποτελεί πλέον παράδοση είναι και τα headbands – κορδέλες. Χρησιμοποιήθηκαν από τους διάσημους οίκους μόδας για να δημιουργηθούν χτενίσματα της δεκαετίας του ’90 ή πιο λαμπερά και πριγκιπικά χτενίσματα με στρας.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (25)

Πέρα από τα κλασσικού τύπου Headband, είδαμε στις πασαρέλες και τα λεγόμενα zig-zag headbands, τα οποία μας φέρνουν αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία.

Τιάρες και κορώνες

Ενώ σε γενικές γραμμές οι τιάρες είναι μικροσκοπικές κορώνες, στις πασαρέλες του Φθινοπώρου / Χειμώνα εμφανίστηκαν πιο εντυπωσιακά και μεγάλα αξεσουάρ μαλλιών τύπου κορώνας διακοσμημένα με στρας, πετράδια και άλλα κοσμήματα.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (26)

Η συγκεκριμένη τάση της μόδας ίσως είναι από τα trends που δεν θα ακολουθηθούν εύκολα.

Κλάμερ

Το κλάμερ, γνωστά και ως δαγκανάκι για τα μαλλιά ή banana clip, είναι ένα αξεσουάρ που χρησιμοποιείται πολύ για να κρατηθούν όλα τα μαλλιά ψηλά. Ασχέτως με το μέγεθος τους τα κλάμερ κάνουν δυναμικό come back από τη δεκαετία του ’90 στις κορυφαίες τάσεις της σεζόν στα μαλλιά. Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές κοκαλάκι που χρησιμοποιείται για να μαζέψετε μισά πάνω μισά κάτω τα μαλλιά σας, αλλά και να δημιουργήσετε εντυπωσιακούς κότσους.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (27)

Τα σχέδια των banana clips είναι πολλά. Ορισμένα είναι απλά, πλαστικά, μονόχρωμα ή με prints και άλλα είναι διακοσμημένα με στρας και άλλα κοσμήματα, κάτι που τα κάνει ιδανικά ακόμη και για βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις.

Αξεσουάρ μαλλιών με φτερά

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (28)

Τα φτερά στα μαλλιά θα αποτελέσουν κορυφαία τάση για τη σεζόν. Επιλέξτε λοιπόν να φορέσετε μπαρέτες με φτερά, συνδυασμένα με στρας ή όχι, σε διάφορα χρώματα. Το μέγεθος των φτερών στα αξεσουάρ μαλλιών, όπως παρουσιάστηκε από τους διάσημους οίκους μόδας, ήταν συνήθως μικρό.

Πολλαπλά κοκαλάκια

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (29)

Μια ακόμη από τις τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 που πρότειναν οι διάσημοι σχεδιαστές ήταν τα πολλαπλά κοκκαλάκια. Δημιουργήστε λοιπόν απλά, καθημερινά ή βραδινά – επίσημα χτενίσματα και στολίστε τα με περισσότερα από ένα κοκαλάκια τύπου μπαρέτας, κλάμερ κλπ. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και μοντέρνο.

Κοκαλάκια με μονόγραμμα

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (30)

Πέρα από τα κλασσικά σχέδια στα αξεσουάρ μαλλιών, τα οποία είναι διακοσμημένα ή όχι με διάφορα στοιχεία, οι διάσημοι σχεδιαστές παρουσίασαν τις δικές τους μοναδικές προτάσεις. Όπως είδαμε και στις τάσεις της μόδας και των παπουτσιών, το μονόγραμμα ή το logo με την φίρμα του οίκου θα κάνει αισθητή την παρουσία του.

Κοκαλάκια με φιόγκους

Όπως είδαμε στις τάσεις στα παπούτσια για τη σεζόν, οι φιόγκοι θα έχουν κυρίαρχη θέση. Το ίδιο θα ισχύσει και στα αξεσουάρ μαλλιών.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (31)

Κοκαλάκια, μπαρέτες, κλάμερ και όποιο άλλο αξεσουάρ επιλέξετε το οποίο διαθέτει φιόγκο, θα είναι must για την εποχή. Το μέγεθος και το χρώμα του φιόγκου μπορεί να είναι οποιοδήποτε.

Μπαρέτες και κοκαλάκια με στρας

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (32)

Τα αστραφτερά κοκαλάκια και οι μπαρέτες που είναι διακοσμημένες με στρας θα αποτελέσουν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως το χτένισμα σας. Συνδυάστε το με έναν υπέροχο κότσο, μια αλογοουρά ή ένα κομψό σινιόν και κάθε σας εμφάνιση θα είναι εντυπωσιακή.

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (33)

Τα λαμπερά αυτά αξεσουάρ μαλλιών είναι ιδανικά για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σας.

Τσιμπιδάκια και κοκαλάκια με μίνιμαλ ύφος

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (34)

Αν πάλι προτιμάτε την απλότητα και τον μινιμαλισμό, τότε τα απλά τσιμπιδάκια ή τα κοκαλάκια, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο είναι τα καταλληλότερα για εσάς. Θα αποτελέσουν μια ακόμη τάση στα μαλλιά που θα την δούμε κατά κόρον στους δρόμους του κόσμου,όπως αναφέρει το Beaute tin Kiriaki

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ